Acana Ranchlands Sığır ve Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması İnceleme

0
1029

Acana Ranchlands Sığır ve Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması İnceleme

Değerlendirme

Acana Ranchlands Sığır ve Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması

Kuru Köpek Maması

Besin İçeriği Analizi

37%
Protein
20%
Yağ
21%
Karbonhidrat

İçindekiler: Taze Kemiksiz Kuzu Eti, Taze Kemiksiz Sığır Eti, Tatlı Patates, Ispanak, Tatlı Rezene, Balkabağı, Havuç, Ardıç Meyvesi, Bütün Patates, Bakla, Su Yosunu, Yaban Mersini, Güneşte Kurutulmuş Yonca, Yeşil Mercimek, Yaban Havucu, Ringa Balığı Yağı, Kızılcık, Nane Yaprağı, Kurutulmuş Somon Balığı, Mercimek lifi, Taze Kuzu Ciğeri, Kabak, Taze Kemiksiz Bizon Eti, Bezelye Lifi, Biberiye, Alabalık, Yeşil Bezelye, Kadife Çiçeği, Bütün Armut, Hindiba Kökü, Melek otu Kökü, Lavanta, Bütün Elma, Ham kül %9, Ham lif %3, Nem %10, Kalsiyum %2,10, Fosfor %1,5, Magnezyum %0,10, Taurin %0,15, Omega-6 %2,2, Omega-3, %1 DHA, %0,2 EPA, %0,2 Kolin klorür, 1000 mg/kg, Hidrat çinko şelat 100 mg/kg, Hidrat bakır şelat 10 mg/kg.

Tahmini Besin İçeriği
Yöntem Protein Yağ Karbonhidrat
Garanti Analiz %29 %13 Eser Miktar
Kuru Madde Analizi %37 %20 %21
Temel Kalori Ağırlığı %44 %24 %32

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Acana Ranchlands Yetişkin Köpek Maması İçerik İnceleme

Bu kuru mamada en etken madde olan ilk bileşenimiz tabiki kuzu etidir. Kuzu eti, yüksek kalitedeki kırmızı et güçlü bir protein kaynağıdır ve Yeni Zelanda çiftliklerinden temin edilmektedir.

Bu kuzu etli köpek maması Kanser oluşumunu önleyen esansiyel yağ asitleri ve linoleik asitlerce zengindir, yağsız kas kütlesini destekler.

İkinci bileşen sığır etidir. Sığır eti “kesilen sığırlardan elde edilen temiz et” olarak tanımlanır ve iskelet kası veya dil, diyafram, kalp veya yemek borusunun kas dokularını içerir.

Sığır eti, bir köpeğin yaşamı sürdürmek için ihtiyaç duyduğu on temel amino asitten doğal olarak zengindir.

Üçüncü bileşen tatlı patatesi listeler. Tatlı patatesler, bir köpek mamasında bulunan glütensiz bir kompleks, karbonhidrat kaynağıdır. Doğal olarak diyet lifi ve beta karoten bakımından zengindirler.

Dördüncü bileşen ıspanaktır. Fevkalade vitamin ve mineral içeriği nedeniyle ıspanak oldukça yüksek bir besin değeri sergiler…

Bir sonraki bileşen balkabağıdır. Kabak, kompleks karbonhidratlar, beta-karoten ve diyet lifi bakımından yüksek besleyici bir katkıdır.

Altıncı bileşen, beta-karoten, mineraller ve diyet lifi açısından zengin olan havuç içerir.

Yedinci bileşen patatestir. Patates, glütensiz bir sindirilebilir karbonhidrat kaynağı olarak kabul edilebilir.

Yine de, belki de kalori içeriği dışında, patatesler bir köpek için yalnızca mütevazı bir besin değerine sahiptir.

Diğer bileşenimiz bakladır. Baklagiller yaklaşık %25 protein içerir ve bu köpek mamasının et içeriğini değerlendirirken de dikkate alınması gereken bir faktördür.

Ayrıca bakla kaliteli doğal lif bakımından zengindir.

Bir diğer bileşen yaban mersini. Yaban mersini iyi bir vitamin, mineral ve diyet lifi kaynağıdır.

Bir sonraki bileşen güneşte kurutulmuş yoncadır. Yonca protein (%18) ve lif açısından yüksek olmasına rağmen, köpek mamasında kullanıldığını görmek nadirdir. Bu saman ailesi bileşeni, daha çok at yemleriyle ilişkilendirilir.

Ek olarak, bu tarif mercimeklerden elde edilen hem çözünür hem de çözünmeyen diyet lifinin bir karışımı olan mercimek lifi içerir.

Lifin olağan faydalarının yanı sıra, bu tarımsal yan ürün, bir köpeğe başka hiçbir besin değeri sağlamaz.

Diğer bir bileşen, değerli EPA ve DHA tipi omega-3 yağ asitleri açısından doğal olarak zengin olan ringa balığı yağıdır.

Özellikle kurutulmuş somon olması, normal somon etine göre konsantre proteinlerin daha yoğun olduğuna işarettir.

Diğer bir önemli bileşen, bezelye kabuklarından elde edilen hem çözünür hem de çözünmeyen diyet lifinin bir karışımı olan bezelye lifidir. Lifin olağan faydalarının yanı sıra, bu tarımsal yan ürün, bir köpeğe başka hiçbir besin değeri sağlamaz.

Buradan, liste bir dizi başka öğeyi içerecek şekilde devam ediyor…

Acana Ranchlands Yetişkin Köpek Maması Nasıldır?

Acana Köpek Maması sadece içeriğine göre ortalamanın üzerinde bir kuru ürüne benziyor.

Gösterge paneli, %37’lük bir kuru madde protein okuması, %20’luk bir yağ seviyesi ve yaklaşık %21’lık bir tahmini karbonhidrat gösteriyor.

Acana, grup olarak ortalama %34 protein içeriğine ve %18 ortalama yağ seviyesine sahiptir.

Bununla birlikte, bu rakamlar genel ürün hattı için %40’lık bir karbonhidrat içeriği görülmektedir.

Ve yaklaşık %54’lük bir yağ-protein oranı.

Bu, Acana ürün serisinin şunları içerdiği anlamına gelir…

Ortalamanın üzerinde protein. Ortalamanın üzerinde yağ. Ve tipik bir kuru köpek mamasına kıyasla ortalamanın altında karbonhidrat.

Çoklu baklagillerin protein artırıcı etkisini düşündüğünüzde bile, bu, kayda değer miktarda et içeren bir köpek maması profiline benziyor.

Acana Kuru Köpek Maması Derecelendirmemiz

Acana, tahıl içermeyen bir köpek maması olarak kayda değer miktarda kullanılarak kuru köpek maması adında et yemekleri böylece marka kazanç, hayvansal protein hakim kaynağı olarak 5 yıldız.

Şiddetle tavsiye edilir.

Bununla birlikte, şirketin tarifine bu kadar çok bitki bazlı protein eklemeyi seçmesinin talihsiz bir durum olduğunu da belirtmek isteriz.

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Son Söz

KöpekBlog özel sektöre aittir. İncelemelerimizi hazırlarken özel bir değerlendirme karşılığında para, hediye, numune veya diğer teşvikleri kabul etmiyoruz.

Bununla birlikte, çevrimiçi perakendecilerden (Petzzshop.com) ve okuyucular web sitelerini bizim sitemizden tıkladığında, satıcılardan bir tavsiye ücreti alıyoruz. Bu, ücretsiz bloğumuzun işletme maliyetini karşılamaya yardımcı oluyor. Desteğiniz için teşekkürler.

Diğer Acana Köpek Maması İncelemeleri

[Toplam: 0   Ortalama: 0/5]

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here