Acana Grass-Fed Lamb Kuzulu Yetişkin Köpek Maması İnceleme

0
1424

Acana Grass-Fed Lamb Tahılsız Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması

Değerlendirme

Acana Grass-Fed Lamb Kuzulu Yetişkin Köpek Maması

Kuru Köpek Maması

Besin İçeriği Analizi

33%
Protein
20%
Yağ
27%
Karbonhidrat

İçindekiler: Kuzu Eti, Kanola Yağı, Yeşil Mercimek, Kuzu Yağı, Su Yosunu, Kuzu Eti Garbanzo Fasulyesi, Elma, Koruyucu Olarak Karışık Tokoferoller, Balkabağı, Kurutulmuş Enterococcus Faecium Fermantasyon, Hindiba Kökü, Zencefil Kökü, Limon Balsamı, Kemikleri Alınmış Kuzu, Kuzu İşkembesi, Sarı Bezelye, Yeşil Bezelye, Nane Yaprağı Alg Havuç, Dondurularak Kurutulmuş Kuzu Ciğeri, Kuzu Böbreği, Kırmızı Mercimek.

Tahmini Besin İçeriği
Yöntem Protein Yağ Karbonhidrat
Garanti Analiz %23 %12 Eser Miktar
Kuru Madde Analizi %33 %20 %27
Temel Kalori Ağırlığı %39 %27 %34

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Acana Grass-Fed Lamb Kuzulu Yetişkin Köpek Maması İçerik İncelemesi

Bu kuru mamada en etken madde olan ilk bileşenimiz tabiki kuzu etidir. Kuzu eti, yüksek kalitedeki kırmızı et güçlü bir protein kaynağıdır ve yerli çiftliklerinden temin edilmektedir.

Bu kuzu etli köpek maması kanser oluşumunu önleyen esansiyel yağ asitleri ve linoleik asitlerce zengindir, yağsız kas kütlesini destekler.

Ek olarak, bu tarif mercimeklerden elde edilen hem çözünür hem de çözünmeyen diyet lifinin bir karışımı olan mercimek lifi içerir.

Baklagiller yaklaşık %25 protein içerir ve bu köpek mamasının et içeriğini değerlendirirken de dikkate alınması gereken bir faktördür.

Lifin olağan faydalarının yanı sıra, bu tarımsal yan ürün, bir köpeğe başka hiçbir besin değeri sağlamaz.

Hayvansal yağlar (kuzu yağı) köpeklerin doğal olarak alması gereken bir besin grubudur. Hayvansal yağlardan gelecek olan proteinler köpeklerin sağlıklı olarak hayat sürmeleri için gereklidir.

Bir diğer bileşen ise su yosunudur. Sağlıklı bir metabolizma, yeni hücre, doku üretimi ve güçlü bir bağışıklık sistemi için yeterli oranda proteine sahip bir besindir. Antioksidan özelliği oldukça yoğun olan su yosunu, dostlarınızın yaşlanmasını yavaşlatacaktır.

Bir sonraki bileşen balkabağıdır. A vitamini, beta-keroten, potasyum ve demir yönünden zengin olan balkabağı, lifli yapısıyla sindirimi kolaylaştırır. Kilolu dostlarımızın diyetinde önem taşır. Üriner sistemin en büyük destekçisidir.

Ardından, hindiba kökü dahil edildiğini not ediyoruz.

Hindiba, tekrarlayan karbonhidrat birimlerinden oluşan ve belirli kök ve yumrularda bulunan nişasta benzeri bir bileşik olan inülin açısından zengindir.

İnülin sadece doğal bir çözünür diyet lifi kaynağı olmakla kalmaz, aynı zamanda bir köpeğin sindirim sisteminde sağlıklı bakterilerin büyümesini desteklemek için kullanılan bir probiyotiktir.

Bezelye, mükemmel bir karbonhidrat, lif, protein ve birçok temel vitamin ve mineral kaynağıdır. Köpeklerin ihtiyaç duyduğu esansiyel amino asitlerin çoğunu sağlarlar. Araştırmalar, bezelye içeren diyetlerin köpekler ve kediler için uygun olduğunu göstermiştir.

Ve sonuç olarak?

Acana Grass-Fed Lamb Kuzulu Yetişkin Köpek Maması, ana hayvansal protein kaynağı olarak önemli miktarda adlandırılmış et kullandığı ve böylece markaya 5 yıldız kazandıran kuru bir köpek mamasıdır.

Hevesle tavsiye edilir.

Acana Grass-Fed Lamb Kuzulu Yetişkin Köpek Maması Nasıl?

Acana Grass-Fed Lamb Kuzulu Yetişkin Köpek Maması, sadece içeriğine göre ortalamanın üzerinde bir kuru ürüne benziyor.

Gösterge paneli, %33’lük bir kuru madde protein okuması, %20’lik bir yağ seviyesi ve yaklaşık %27’lik bir tahmini karbonhidrat gösteriyor.

Acana, grup olarak ortalama %28 protein içeriğine ve %19 ortalama yağ seviyesine sahiptir.

Bununla birlikte, bu rakamlar genel ürün hattı için %33’lük bir karbonhidrat içeriği görülmektedir.

Ve yaklaşık %45’lik bir yağ-protein oranı.

Bu, Acana ürün serisinin şunları içerdiği anlamına gelir…

Ortalamanın üzerinde protein. Ortalamanın üzerinde yağ. Ve tipik bir kuru köpek mamasına kıyasla ortalamanın altında karbonhidrat.

Acana Grass-Fed Lamb Kuzulu Yetişkin Köpek Maması Derecelendirmemiz

Acana Grass-Fed Lamb Kuzulu Yetişkin Köpek Maması, düşük tahıllı bir köpek maması olarak kayda değer miktarda içerdiği hayvansal protein kullanılmasına bağlı olarak 5 yıldız.

Şiddetle tavsiye edilir.

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Son Söz

KöpekBlog özel sektöre aittir. İncelemelerimizi hazırlarken özel bir değerlendirme karşılığında para, hediye, numune veya diğer teşvikleri kabul etmiyoruz.

Bununla birlikte, çevrimiçi perakendecilerden (Petzzshop.com) ve okuyucular web sitelerini bizim sitemizden tıkladığında, satıcılardan bir tavsiye ücreti alıyoruz. Bu, ücretsiz bloğumuzun işletme maliyetini karşılamaya yardımcı oluyor. Desteğiniz için teşekkürler.

Diğer Acana Köpek Maması İncelemeleri

[Toplam: 0   Ortalama: 0/5]

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here