Brit Veterinary Diet Tahılsız Struvit Köpek Maması Nasıl? İnceleme

0
222

Brit Veterinary Diet Tahılsız Struvit Köpek Maması
Değerlendirme
 

Brit Veterinary Diet Tahılsız Struvit İdrar Yolu Sağlığı Destekleyici Köpek Maması

Kuru Köpek Maması

Besin İçeriği Analizi

40%
Protein
35%
Yağ
25%
Karbonhidrat

İçindekiler: Sarı bezelye (25%), yumurta (12%), yeşil bezelye (12%), hidrolize hindi proteini (11%), tavuk yağı (10%), karabuğday, elma küspesi, sodyum klorit (3%), somon yağı (3%), hidrolize tavuk ciğeri (2%), mineraller, kurutulmuş alg (0,5%, askofilum nodosum), kalsiyum sülfat (0,4%, idrar asitleştirici), kızılcık (0,3%), maya ekstratı (mannanoligosakkarit kaynağı, 0,022%), B-glukan (0,02%), fruktooligosakkarit (0,02%), Mojave yukka (0,02%), yalancı iğde (0,015%)

Tahmini Besin İçeriği
Yöntem Protein Yağ Karbonhidrat
Garanti Analiz %40 %25 Eser Miktar
Kuru Madde Analizi %35 %20 %20
Temel Kalori Ağırlığı %40 %35 %25
Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Brit Veterinary Diet Tahılsız Struvit İdrar Yolu Sağlığı Destekleyici Köpek Maması İçeriği Nasıl?

İlk ve ana bileşenimiz diğer köpek mamalarından farklı olarak hayvansal olmayan ana protein kaynağı olarak karşımıza çıkıyor. Bezelye, mükemmel bir karbonhidrat, lif, protein ve birçok temel vitamin ve mineral kaynağıdır. Köpeklerin ihtiyaç duyduğu esansiyel amino asitlerin çoğunu sağlarlar. Araştırmalar, bezelye içeren diyetlerin köpekler ve kediler için uygun olduğunu göstermiştir.

Diğer bileşen, kabuksuz yumurtalardan yapılan kurutulmuş bir toz olan bütün kurutulmuş yumurtadır. Yumurtaların sindirimi kolaydır ve son derece yüksek biyolojik değere sahiptir.

Diğer bileşen kabuksuz yumurtalardan yapılan bütün bütün yumurtadır. Yumurtaların sindirimi kolaydır ve son derece yüksek biyolojik değere sahiptir.

Diğer bileşenimiz ise hindi eti. Hindi eti, birçok evcil hayvan mamasında bulunan ve köpeklerinde çok sevdiği bir protein deposudur. Hindi eti çinko, magnezyum, potasyum, B6 Vitamini ve B12 Vitamini ile beraberinde kalorisi düşük bağışıklık sistemine fayda sağlayan Selenyum ve Triptofan bakımından oldukça yüksektir.

Bir sonraki bileşen bir çok mamada olduğu gibi tavuk yağı eklentisidir. Bu ürün çorbanın üzerinden sıvı yağı almak gibi tavuğun işlenmesiyle ortaya çıkar.

Tavuk yağı, köpeklerin yaşamı için gereken omega 6 yağ asidi olan linoleik asit bakımından yüksektir. Kulağa pek hoş gelmese de aslında tavuk yağı yararlı ve kaliteli bir malzemedir.

Diğer bileşenimiz elma, Elma ; idrar söktürücü, yüksek tansiyona iyi gelmesi, kabızlığı gidermesi bağırsakları çalıştırması ve bunları yaparken lezzetli olması onu köpekler için vazgeçilmez yapan sebeplerden. Bağırsaktaki parazitlerin temizlenmesine yardımcı olur. Böbreklerin temizlenmesinde önemli rol oynar.

Ayrıca somon yağı kullanımına da dikkat ediyoruz. Balık yağı, değerli EPA ve DHA tipi omega-3 yağ asitleri açısından doğal olarak zengindir.

Özellikle kurutulmuş somon yağı olması, normal somon yağına göre konsantre amino asitlerin daha yoğun olduğuna işarettir.

Bu iki yüksek kaliteli yağ, köpekler ve insanlar için en yüksek biyolojik kullanılabilirliğe sahiptir. Tazelik ve saflık düzeyine bağlı olarak, balık yağı övgüye değer bir katkı olarak kabul edilmelidir.

Diğer bileşenimiz tavuk ciğeri. Lezzetli tadı dışında karaciğer, günlük ihtiyaçların bir parçası olarak köpeklerin ihtiyaç duyduğu doğal bir vitamin ve eser element kaynağıdır. Özellikle B12 vitamini ve folik asit açısından oldukça zengindir.

Buradan, liste bir dizi başka öğeyi içerecek şekilde devam ediyor.

Genel anlamda kısa bir değerlendirme yapacak olursak, Brit Veterinary tahılsız köpek maması içerik bakımından çeşitli bir kartelaya sahip.

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Brit Veterinary Köpek Maması Nasıl?

Sadece içeriğine bakılırsa Brit Veterinary Köpek Maması ortalamanın üzerinde bir kuru mamaya benziyor.

Gösterge paneli, %45’lik bir kuru madde protein okuması, %20’lik bir yağ seviyesi ve yaklaşık %20’lik tahmini karbonhidratları gösterir.

Grup olarak markanın ortalama protein içeriği %35 ve ortalama yağ oranı %22’dir. Birlikte, bu rakamlar genel ürün hattı için %30’luk bir karbonhidrat içeriği önermektedir.

Ve yaklaşık %40 yağ-protein oranı.

Bu, Brit Veterinary ürün serisinin şunları içerdiği anlamına gelir…

Ortalamanın üzerinde protein. Ortalamanın üzerinde yağ. Ve tipik bir kuru köpek mamasına kıyasla ortalamanın altında karbonhidrat.

Çeşitli baklagillerin protein artırıcı etkisini düşündüğünüzde bile bu, bol miktarda et içeren bir mama tanesinin profiline benziyor.

Sonuç olarak?

Brit Veterinary tahıl içermeyen bir formül oluşturduğu, hayvan proteini ana kaynağı olarak kullandığı için 5 yıldız.

Hevesle tavsiye edilir.

Diğer Brit Veterinary Köpek Maması İncelemelerine Göz Atın

Son Söz

KöpekBlog özel sektöre aittir. İncelemelerimizi hazırlarken özel bir değerlendirme karşılığında para, hediye, numune veya diğer teşvikleri kabul etmiyoruz.

Bununla birlikte, çevrimiçi perakendecilerden (Petzzshop.com) ve okuyucular web sitelerini bizim sitemizden tıkladığında, satıcılardan bir tavsiye ücreti alıyoruz. Bu, ücretsiz bloğumuzun işletme maliyetini karşılamaya yardımcı oluyor. Desteğiniz için teşekkürler.

[Toplam: 0   Ortalama: 0/5]

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here