Mystic Köpek Maması Ayrıntılı İçerik İncelemesi ve Kullanıcı Yorumları

29
13900

Mystic Köpek Maması

Mystic Köpek Maması Nasıl?

Mystic köpek maması son zamanlarda pet sektörüne gelen yüksek zamlara rağmen düşük fiyatıyla oldukça popüler.

Henüz 2 yaşında olan Mystic, 20’den fazla ülkeye ihracatı yapılırken ve ülkemizde 81 ildeki hemen hemen tüm petshoplarda bulunmaktadır.

Düşük tahıllı olan köpek maması içerikleri, köpeklerde daha az alerjen riski olduğu anlamına gelmektedir.

İçerik bir çok tahılla boğulmamış ve köpeklerin yerken oldukça iştahlı oldukları bir mama markası haline gelmiştir.

Mamaların oluşumunda taze et, Türkiye’de bir ilk olan FMIS (Taze Et Enjeksiyon Sistemi) ile ürünlerimize eklenmektedir. Bu teknoloji ile taze etin sindirilebilirliği %99’a kadar çıkmaktadır. Bu sayede evcil dostlarımızın beslenmesinde verimlilik kriteri olan sindirilebilirlik en üst noktaya ulaşır. Mamanın lezzeti ise evcil dostlarımız tarafından vazgeçilemez bir hal alır.

Ayrıca Mystic firması, ürünlerinde içeriğinde en yüksek kalitede taze kırmızı et, taze tavuk, taze somon ve glisemik indeksi düşük besin değeri yüksek meyve ve sebzeler olmasına önem vermektedir. 

Bu incelemede KöpekBlog olarak, Mystic köpek mamasına eleştirel bir genel bakış yapacağız.

Ama öncelikle karar vermelisiniz…

Köpeğiniz İçin En Uygun Mystic Köpek Maması Hangisi?

İşte Mystic köpek mamasının en popüler köpek mamaları… Bu bölümde, her birini farklı kılan şeyleri paylaşacağız.

Yani köpeğiniz için en iyi olanı seçebilirsiniz.

Mystic Kuzulu Yetişkin Köpek MamasıMystic Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması
Değerlendirme:

Bu, Mystic markasının en popüler köpek mamasıdır ve yetişkin köpekler için bilimsel olarak optimize edilmiştir.

♦ Türkiye’de bir ilk olan ‘’FMIS’’ taze etin mama içerisine enjekte edilmesiyle geliştirilmiş bir sistemidir.
♦ Sindirim oranı yüksek protein içeriği ile sağlıklı vücut gelişimine ve güçlü kas yapısına katkıda bulunur.
♦ Özel ambalajı sayesinde köpeklerin her defasında daha besleyici ve taze mama tüketmesine katkı sunar. (Özel açılabilir-kapanabilir ambalaj)

Mamanın Ayrıntılı İncelemesi Yetkili Satıcı Fiyatı

Mystic Somonlu Düşük Tahıllı Köpek MamasıMystic Somonlu Yetişkin Köpek Maması
Değerlendirme:

Bu, Mystic markasının diğer bir popüler kuru mamasıdır ve yetişkin köpekler için özel olarak formüle edilmiştir. Kullanıcılar tarafından tavsiye edilmektedir.

♦ Yetişkinlerin günlük optimum düzeyde enerjiye sahip olmasını destekleyerek ek bir gıdaya asla ihtiyaç bırakmaz.
♦ Aktif köpekler için gerekli olan yoğun besin ve enerji ihtiyacını karşılar.
♦ Vitamin ve mineral takviyesi ile göz, ağız ve diş gibi bölümlerinde daha sağlıklı bir şekilde oluşmasına destek olur.

Mamanın Ayrıntılı İncelemesi Yetkili Satıcı Fiyatı 

Mystic Köpek Maması İyi Bir Köpek Maması Mıdır?

İçeriği bakımından ortalama bir köpek maması gibi görünüyor. Formülasyonda kalabalık içeriklere yer verilmemiş, düşük tahıllı kaliteli mamalar üretmiştir.

Formülasyonda birçok taze meyve, sebze ve yüksek oranda taze et içermektedir. Ayrıca köpek mamalarında hayvansal protein oranı yaklaşık %70’tir.

En Ucuz Mystic Köpek Maması

Mystic köpek maması fiyatları genel olarak bütün sitelerde üç aşağı beş yukarı aynıdır. Ancak satıcılar arasında fiyat farklarının olduğu zamanlar vardır.

Marka kampanyaları yada satıcıların yaptığı kampanyalar sonucunda fiyat farkları yada hediyeli Mystic köpek mamaları zaman zaman yer almaktadır.

Genel anlamda bu kampanları sık sık yapan ve üyelerine indirim kodları sağlayan, Mystic köpek mamasını en ucuza alabileceğiniz petzzshop.com‘u öneriyoruz.

En Ucuz Mystic Köpek Maması Satın AL

Mystic Köpek Maması Yetkili Satış Bayii

Mystic köpek mamasını birçok yerli firma satışa sunmaktadır. Ancak dikkat edilmesi gereken birçok e-ticaret sitesinin Mystic yetkili satış bayii olmamasıdır.

Ürünleri özel firmalar olarak alan ve günümüzde meşhur olan e-ticaret platformlarında (gitti gidiyor, akakçe, cimri) satılan ürünlerde özellikle kargo ve ürün arkasında durma kısmında büyük sıkıntılar yaşanmaktadır.

Yetkili satıcılardan alışveriş yapmanın avantajları;

  • %100 original ürün √
  • Son kullanma tarihi geçmemiş ürünler √
  • Kaliteli paketleme √
  • Gününde kargo teslimi √
  • Kolay ödeme yöntemleri √
  • Memnun kalınmayan ürünlerde para iadesi √
  • Ve sonuç olarak tabiki %100 müşteri memnuniyeti √

Bu nedenle yetkili satıcılardan alışveriş yapmak hem sizi hemde evcil dostunuzu mutlu edecektir.

Mystic Yetkili Satıcı Bayiinden Satın AL

Mystic Köpek Maması Hangi Ülkenin?

Türkiye’nin kedi ve köpekler için üretim yapan Hermos Pet, insan gıdası üretimine uygun dizayn edilmiş, ilk kuru mama fabrikası olarak 2017 yılının şubat ayında faaliyete başlamıştır.

  • Ülke: Türkiye
  • Kurucu Şirket: Hermos Pet
  • Kuruluş Yılı: 02/2017
  • Alt Kuruluşlar: Pawpaw, Myfood, Benefit, Klicker
  • İhracat: Orta Doğu ve Avrupa

Son Söz

KöpekBlog özel sektöre aittir. İncelemelerimizi hazırlarken özel bir değerlendirme karşılığında para, hediye, numune veya diğer teşvikleri kabul etmiyoruz.

Bununla birlikte, çevrimiçi perakendecilerden (Petzzshop.com) ve okuyucular web sitelerini bizim sitemizden tıkladığında, satıcılardan bir tavsiye ücreti alıyoruz. Bu, ücretsiz bloğumuzun işletme maliyetini karşılamaya yardımcı oluyor. Desteğiniz için teşekkürler.

[Toplam: 1   Ortalama: 5/5]

29 YORUMLAR

  1. Mamayı yıllardır alışveriş yaptığım petshoptan aldım
    Mamayı çok övüyorlardı gerçekten övüldüğü kadar varmış
    Royal canin starterle karıştırıp veriyorum şuan köpeğim 3 aylık olduğu için fakat sadece royal canin yediğinde inaılmaz tüy döküyordu şimdi karışımı yediğinden beri tüy dökümü gerçekten azaldı mamayıda sevdi bitince kesinlikle 15 kg lik alıcam ve sadece bu mamayı kullanıcam eğerki bir değişiklik olursa mama hakkındaki yorumumda yine buraya yazıcam
    Şimdiki izlenimlerim iyi bence 2.5 kg lik paketini denemelik almalısınız

  2. Arkadaslar mamanin arkasında beslenme miktarını gösteren tablo yok olanda 9kg yavruya kadar gösteriyor. mystic firmasının kendisine ulaştım onlarda bilmiyor.kiloya göre +10gr ver diyor ama mamalarin miktarı 6 aydan sonra düşüyor.

  3. Fiyatına göre çok uygun bir mama.Ben yavru maması aldım Doberman cinsi köpeğim direk saldırdı mamaya.Normalde her mamayı yemez açlıktan ölse bile.Umarım tutulduğu için bozmazlar.Malum talep çok olunca bazı firmalar kaliteyi neden düşürür anlamıyorum

  4. Bir önceki ay 130 a almıştım bi sonraki ay 150 şimdi ise en ucuz 180 e bulabiliyoruz. Bu kadar zam nedir yahu! Mama kaliteli ama fiyatları da bu kadar uçurmaları mantıksız. Başka mamalara yönelicez mecbur

  5. Köpeğinize dışarda bakıyorsanız kedilere dikkat edin taneleri küçük olduğu için rahat yiyorlar. Oğlum sabahları koyduğum mamanın üçte birini bahçede kendine kendine takıldıktan sonra yiyordu iki gün üst üste kediler yedi kalanı. 7 aylık golden şimdiye kadar hiç mama seçme gibi bir durumu olmadı. Bu mamayıda severek yiyor dışarda baktığımız için tüy olayını tam anlayamıyorum ama azalma var gibi duruyor dışkılama da diğer mamaya göre daha az.

  6. köpeğim mamayı çok sevdi mamayı vermeden yemez diye tereddüdüm vardı ama benim köpek hemen mamayı tedi ampalajda ağzı yapışkanlı koku yaymiyor ve hava almıyor gayet güzel tavsiye ederim

  7. Bu mamayı yediğinde Çak fazla tuvaletini yapıyor ama mama seçen bi köpeğiniz varsa ben tuvaletini temizlerim yeter ki yesin diyorsanız mama kendini yediriyor

  8. 4 aylık köpeğime 2 aylıktan itibaren veriyorum mamayı iştahla bitirip tabağı yalıyo, geçen kuduz aşısı için veterinere gittim hekim 4 aylık olduğuna inanamadı kemik gelişimi çok iyi maşallah bunda illaki mamanında payı büyüktür tavsiye ederim

  9. Köpeğim 11 aylık, tamam çok kaliteli bir mama sınıfında değildir kabul edelim ama yavrulukta son aylarına gelmiş, yetişkin mamasına geçilebilecek, gelişimini büyük ölçüde tamamlamış dönemde bir köpek için bence gayet iyi. Dışkılama rengi ve kıvamı gayet normal, koku yok denecek kadar az ve tüy dökümünde herhangi bir artma söz konusu değil, yemesi konusunda ise gayet iştahlı. Bence fiyat olarakta gayet uygun, denemenizi tavsiye ederim.

  10. Köpeğim ishal olmadı ama ilk defa iştahsız yediğine şait oldum mamayla ilgisi var mı sıcak havalardan dolayı mı bilmiyorum ama uzun süre gitti genel anlamda memnunduk

  11. Mystic köpek maması kullanıcısı olarak kesinlikle yazılanlara katılıyorum. Bir kere ishal etmiyor, köpeğim rahatlıkla tüketiyor ve sanırım tadını da önceki mamalarından daha çok sevdi.

  12. Önce kediler için denedim, şapur şupur yediler.Birde Golden ım var gayet severek yedi.Royal Canin ve Pro plan a elveda =) fiyat ve içeriği bozmadıkları sürece bundan sonraki güncel tercihimizdir.Kedilerimden biri aşırı seçiçi ama bu mamayı yedi.Alternatif arayanlar mutlaka denesin

  13. Köpeğimde zaten mystic kullanıyorum kedilerimide mystic mamaya başlattım sorun yaşamıyoruz severek mamayı kullanıyorler.

    • Mystic, köpek ve kediler için sağlıklı bir mama markasıdır ve çeşitli protein kaynakları ve tahılsız seçenekleri sunar. Eğer köpeğiniz Mystic marka mamayı seviyor ve kedileriniz de sorunsuz bir şekilde tüketiyorsa, bu marka mamaları kullanmaya devam edebilirsiniz.

      Ancak, köpeğinizin alerjisi veya hassasiyeti hakkında endişeleriniz varsa, veteriner hekiminize danışarak köpeğiniz için en uygun mama markasını belirlemeniz önemlidir. Veteriner hekiminiz, köpeğinizin sağlık durumunu ve beslenme ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak size önerilerde bulunabilir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here