Natures Protection Adult Balıklı Tahılsız Küçük Irk Beyaz Tüylü Yetişkin Köpek Maması İncelemesi

0
1358

Natures Protection Adult Balıklı Tahılsız Küçük Irk Beyaz Tüylü Yetişkin Köpek Maması

Değerlendirme

Natures Protection Adult Balıklı Tahılsız Küçük Irk Beyaz Tüylü Yetişkin Köpek Maması

Kuru Köpek Maması

Besin İçeriği Analizi

24%
Protein
13%
Yağ
27%
Karbonhidrat

İçindekiler: Beyaz balık(Alabalık) %41 (kurutulmuş ve ince öğütülmüş), kurutulmuş patates küspesi, tatlı patates, bezelye, kümes hayvanları yağı, kril unu (min. %4), şeker pancarı küspesi, somon yağı, dinamik mikronize klinoptilolit (%1), keten tohumu, frukto-oligosakkarit (FOS), avize özü, yeşil çay, kurutulmuş kadife çiçeği (lutein kaynağı).

Tahmini Besin İçeriği
Yöntem Protein Yağ Karbonhidrat
Garanti Analiz %20 %10 Eser Miktar
Kuru Madde Analizi %24 %13 %27
Temel Kalori Ağırlığı %78 %18 %4

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Natures Protection Adult Balıklı Tahılsız Küçük Irk Beyaz Tüylü Yetişkin Köpek Maması İçerik İncelemesi

İlk ve ana bileşenimiz beyaz balık olarak anılan Alabalık. Alabalık tam anlamı ile bir protein deposudur. Protein ise hücrelerin ihtiyaç duyduğu bir şeydir.

Alabalığın bilinen en önemli faydaları arasında vücuttaki hasarlı dokuları onarmasıdır. Alabalık özellikle omega bakımından oldukça zengin bir balıktır. Mevsiminde tüketilmesi durumunda vücutta hasar görmüş dokuları tedavi eder.

Diğer bileşen tatlı patatesi listeler. Tatlı patatesler, bir köpek mamasında bulunan glütensiz bir kompleks, karbonhidrat kaynağıdır. Doğal olarak diyet lifi ve beta karoten bakımından zengindirler.

Bezelye, mükemmel bir karbonhidrat, lif, protein ve birçok temel vitamin ve mineral kaynağıdır. Köpeklerin ihtiyaç duyduğu esansiyel amino asitlerin çoğunu sağlarlar. Araştırmalar, bezelye içeren diyetlerin köpekler ve kediler için uygun olduğunu göstermiştir.

Diğer bir bileşenimiz karides. Eşsiz ve %100 sürdürülebilir Omega-3 kaynağı olan Antartika karidesi, köpeğinizin vücuduna bilimsel olarak kanıtlanmış faydalar sunar.

Son araştırmalara göre karidesten elde edilen Omega-3 normal balık yağlarından 2.5 kat daha fazla emilebilir omega-3 içerdiğini ortaya koymuştur.

Ayrıca karides uygun beyin gelişimini desteklemek adına gereklidir.

Pancar küspesi lif bakımından oldukça zengin bir etken maddedir. Köpeklerin bağışıklık sistemine ve sindirim sistemine oldukça yararı vardır.

Pancar küspesi, şeker pancarı işlemenin yüksek lifli bir yan ürünü olan tartışmalı bir bileşendir.

Bazıları pancar küspesini ucuz bir dolgu maddesi olarak kınıyor, bazıları ise olağanüstü bağırsak sağlığı ve kan şekeri yararlarından bahsediyor.

Burada dikkatinizi yalnızca tartışmaya çekiyoruz ve pancar küspesinin çoğu köpek mamasına makul miktarlarda dahil edilmesinin tamamen kabul edilebilir olduğuna inanıyoruz.

Ayrıca somon yağı kullanımına da dikkat ediyoruz. Balık yağı, değerli EPA ve DHA tipi omega-3 yağ asitleri açısından doğal olarak zengindir.

Bir diğer ek madde olan keten tohumu sağlıklı omega 3 asitlerinin en iyi bitki kaynağından biridir. Keten tohumu, önce yemek haline getirilip mamaya eklenirse ayrıca yüksek lif kaynağı olacaktır.

Bunlarla birlikte keten tohumu ayrıca %19 protein içerir. Bu nedenle köpek mamasının gerçek et protein oranını düşünürken keten tohumu varlığını da göz önünde bulundurmak gerekir.

Ve sonuç olarak?

Genel olarak özetleyecek olursak:

  • Antarktika karidesiyle ile zenginleştirilmiş hipoalerjenik beyaz balık içeren benzersiz formül, göz, ağız ve pati çevresindeki gözyaşları nedeniyle oluşan kahverengi lekelerin giderilmesine yardımcı olabilir.
  • Hipoalerjenik olarak bilinen en yüksek proteinlerin ana kaynağı olarak beyaz balık.
  • Tahıl ve glüten içermez (hassas sindirim sistemine sahip köpekler için.)
  • Eşsiz bir Omega-3 kaynağı olan %100 sürdürülebilir Antarktika karidesi içerir, bilimsel olarak kanıtlanmış faydaları ile köpeğinizin vücuduna hizmet eder.
  • Toksinleri vücuttan atmaya ve vitamin ve besin alımını iyileştirmeye yardımcı olabilen, dinamik olarak mikronize klinoptilolit olan MicroZeoGen ile desteklenmiştir.

Natures Protection Adult Balıklı Tahılsız Küçük Irk Beyaz Tüylü Yetişkin Köpek Maması, ana hayvansal protein kaynağı olarak önemli miktarda adlandırılmış et kullandığı ve böylece markaya 5 yıldız kazandıran kuru bir köpek mamasıdır.

Tavsiye edilir.

Natures Protection Adult Balıklı Tahılsız Küçük Irk Beyaz Tüylü Yetişkin Köpek Maması

Natures Protection Adult Balıklı Tahılsız Küçük Irk Beyaz Tüylü Yetişkin Köpek Maması Nasıl?

Natures Protection Adult Balıklı Tahılsız Küçük Irk Beyaz Tüylü Yetişkin Köpek Maması, sadece içeriğine göre ortalamanın üzerinde bir kuru ürüne benziyor.

Gösterge paneli, %24’lük bir kuru madde protein okuması, %13’lük bir yağ seviyesi ve yaklaşık %27’lik bir tahmini karbonhidrat gösteriyor.

Natures Protection, grup olarak ortalama %29 protein içeriğine ve %18 ortalama yağ seviyesine sahiptir.

Bununla birlikte, bu rakamlar genel ürün hattı için %25’lik bir karbonhidrat içeriği görülmektedir.

Ve yaklaşık %38’lik bir yağ-protein oranı.

Bu, Natures Protection ürün serisinin şunları içerdiği anlamına gelir…

Ortalamanın üzerinde protein. Ortalamanın üzerinde yağ. Ve tipik bir kuru köpek mamasına kıyasla ortalamanın altında karbonhidrat.

Natures Protection Adult Balıklı Tahılsız Küçük Irk Beyaz Tüylü Yetişkin Köpek Maması Tane Boyu

Natures Protection Adult Balıklı Tahılsız Küçük Irk Beyaz Tüylü Yetişkin Köpek Maması Faydaları

Natures Protection Adult Balıklı Tahılsız Küçük Irk Beyaz Tüylü Yetişkin Köpek Maması Derecelendirmemiz

Natures Protection Adult Balıklı Tahılsız Küçük Irk Beyaz Tüylü Yetişkin Köpek Maması, tahılsız bir köpek maması olarak kayda değer miktarda içerdiği hayvansal protein kullanılmasına bağlı olarak 5 yıldız.

Şiddetle tavsiye edilir.

Natures Protection Adult Balıklı Tahılsız Küçük Irk Beyaz Tüylü Yetişkin Köpek Maması Beslenme Klavuzu

Yiyecekleri kuru olarak servis edin. Köpeğinizi ilk kez Superior Care ile beslediğinizde, onu 3 günlük bir süre boyunca kademeli olarak köpeğinizin diyetine ekleyin.

Natures Protection Adult Balıklı Tahılsız Küçük Irk Beyaz Tüylü Yetişkin Köpek Maması Beslenme Klavuzu

Besleme miktarları: tabloya bakınız.

Köpeğiniz yaşına ve mizacına bağlı olarak az ya da çok yiyebilir. Temiz, tatlı su her zaman mevcut olmalıdır.

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Son Söz

KöpekBlog özel sektöre aittir. İncelemelerimizi hazırlarken özel bir değerlendirme karşılığında para, hediye, numune veya diğer teşvikleri kabul etmiyoruz.

Bununla birlikte, çevrimiçi perakendecilerden (Petzzshop.com) ve okuyucular web sitelerini bizim sitemizden tıkladığında, satıcılardan bir tavsiye ücreti alıyoruz. Bu, ücretsiz bloğumuzun işletme maliyetini karşılamaya yardımcı oluyor. Desteğiniz için teşekkürler.

[Toplam: 0   Ortalama: 0/5]

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here