Golosi Lamb & Rice Kuzu Etli Köpek Maması İçerik İncelemesi

0
1690

Golosi Tahılsız Köpek Maması

Değerlendirme

Golosi Lamb & Rice Kuzu Etli Köpek Maması

Kuru Köpek Maması

Besin İçeriği Analizi

29%
Protein
17%
Yağ
17%
Karbonhidrat

İçindekiler: Et ve et ürünleri (%20 tavuk eti, %8 Kuzu etli ), Sebzeler (%21 patates), Bitkisel orjinli türevler (%0.1 hindiba otu inülini) Maya%0.5, Yağlar, Glukozamin %0.01, Deniz kabukluları (%0.005 yeşil kabuklu midye tozu – Perna canaliculus). A Vitamini 16300 IU, D3 Vitamini 950 IU, E Vitamini 139mg, B1 Vitamini 4.0mg, B2 Vitamini 8.0mg, Kalsiyum D-Pentotenat 13.5mg, B6 Vitamini 4.0mg, B12 Vitamini 0.06mg, Biotin 0.10mg, Niasin 4.0mg, Folik asit 0.4mg, Kolin klorid 1.050mg, L-karnitin 30.0mg, Bakır sülfat pentahidrat 31.5mg, Demir sülfat monohidrat 60.82mg, Kalsiyum iyodat 1.55mg, Çinko sülfat monohidrat 327.94mg, Manganez sülfat monohidrat 30.83mg, Organik selenyum 45.5mg.

Tahmini Besin İçeriği
Yöntem Protein Yağ Karbonhidrat
Garanti Analiz %23 %12 Eser Miktar
Kuru Madde Analizi %29 %17 %17
Temel Kalori Ağırlığı %35 %25 %40

 

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Golosi Lamb & Rice Kuzu Etli Köpek Maması İçerik İnceleme

Öncelikle pek sık rastalanan bir durum olan çifte lezzetler yani multi protein seçilmiş. Ağırlıklı olarak etiket analizinde bariz olan tavuk eti üstünlüğüne rağmen, mama kuzu etli olarak vurgulanmış.

Köpek mamalarında multi protein mantıklı bir yaklaşım olabilir. Köpekler için hem tavuk hemde kuzu proteinleri gereklidir ve birbirleriyle karışımıyla tarifsiz bir lezzetli mama oluşabilir.

Ancak mamanın isminin kuzu etli olması ve tavuk etinin kuzu etinden daha çok ihtiva etmesi bizleri biraz üzdü.

Bu bilgilerin ardındın etiket analizimize kaldığımız yerden devam edelim.

Bu köpek mamasındaki ilk malzeme tavuk etidir. Kaliteli bir ürün olmasına rağmen çiğ tavuk %73’e kadar su içerir. Pişirdikten sonra, bu nemin çoğu kaybolur ve et içeriği orijinal ağırlığının sadece bir kısmına düşer.

İşlendikten sonra, bu öge muhtemelen bitmiş ürünün toplam içeriğinin daha küçük bir bölümünü oluşturacaktır.

Bir başka etken madde olan ikinci bileşenimiz tabiki kuzu etidir. Kuzu eti, yüksek kalitedeki kırmızı et güçlü bir protein kaynağıdır ve yerli çiftliklerinden temin edilmektedir.

Bu kuzu etli köpek maması Kanser oluşumunu önleyen esansiyel yağ asitleri ve linoleik asitlerce zengindir, yağsız kas kütlesini destekler.

Bir diğer bileşen olarak patates karşımıza çıkıyor. Kabuğunu soyduğunuzda bir anda muhteşem bir besin kaynağına dönüşür. Vitamin E, A, B-6, C, kalsiyum, demir, folate, potasyum içerir.

Yine de, belki de kalori içeriği dışında, patatesler bir köpek için yalnızca mütevazı bir besin değerine sahiptir.

Buradan, liste bir dizi başka öğeyi içerecek şekilde devam ediyor…

Sonuç olarak?

Golosi Kuzu Etli Köpek Maması, ana hayvansal protein kaynağı olarak önemli miktarda adlandırılmış et kullanan ve böylece markaya 4 yıldız kazandıran kuru bir köpek mamasıdır.

Golosi Lamb & Rice Kuzu Etli Köpek Maması Nasıl?

Golosi Köpek Maması sadece içeriğine göre ortalamaya yakın bir köpek mamasına benziyor.

Gösterge paneli, %29’luk bir kuru madde protein okuması, %17’lik bir yağ seviyesi ve yaklaşık %17’lik bir tahmini karbonhidrat gösteriyor.

Golosi, grup olarak ortalama %25 protein içeriğine ve %20 ortalama yağ seviyesine sahiptir.

Bununla birlikte, bu rakamlar genel ürün hattı için %35’lik bir karbonhidrat içeriği görülmektedir.

Ve yaklaşık %50’lik bir yağ-protein oranı.

Bu, Golosi ürün serisinin şunları içerdiği anlamına gelir…

Ortalamanın üzerinde protein. Ortalamanın üzerinde yağ. Ve tipik bir kuru köpek mamasına kıyasla ortalamanın üzerinde karbonhidrat.

Golosi Yetişkin Köpek Maması Derecelendirmemiz

Golosi Kuzulu Tahılsız Yetişkin, tahıl içermeyen bir köpek maması olarak kayda değer miktarda kullanılarak içerdiği hayvansal protein kaynağına bağlı olarak 4 yıldız.

Şiddetle tavsiye edilir.

Bununla birlikte, şirketin tarifine bu kadar çok bitki bazlı protein eklemeyi seçmesinin talihsiz bir durum olduğunu da belirtmek isteriz.

Ayrıntılı Golosi Köpek Maması İncelemesi

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Son Söz

KöpekBlog özel sektöre aittir. İncelemelerimizi hazırlarken özel bir değerlendirme karşılığında para, hediye, numune veya diğer teşvikleri kabul etmiyoruz.

Bununla birlikte, çevrimiçi perakendecilerden (Petzzshop.com) ve okuyucular web sitelerini bizim sitemizden tıkladığında, satıcılardan bir tavsiye ücreti alıyoruz. Bu, ücretsiz bloğumuzun işletme maliyetini karşılamaya yardımcı oluyor. Desteğiniz için teşekkürler.

[Toplam: 0   Ortalama: 0/5]

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here