Dr. Clauders Junior Super Premium Kuzu Etli Düşük Tahıllı Yavru Köpek Maması İncelemesi

0
651

Dr. Clauders Super Premium Junior Kuzu Etli Yavru Köpek Maması

Değerlendirme

Dr.Clauders Junior Super Premium Kuzu Etli Düşük Tahıllı Yavru Köpek Maması

Kuru Köpek Maması

Besin İçeriği Analizi

27%
Protein
16%
Yağ
29%
Karbonhidrat

İçindekiler: Kuzu proteini (kurutulmuş) %20 Pirinç %18 Pirinç unu %11 Pirinç proteini %6 Kümes hayvanları yağı Patates proteini Bezelye (susuz) Pancar küspesi (şekeri azaltılmış) Pirinç kepeği Bezelye proteini Keten tohumu Hidrolize protein kümes hayvanları Maya (kurutulmuş, %0.5 mannan-oligosakkaritler ve %0.1 ß-glukanlar dahil) Hindiba tozu %1 Keçiboynuzu unu.

Tahmini Besin İçeriği
Yöntem Protein Yağ Karbonhidrat
Garanti Analiz %19 %10 Eser Miktar
Kuru Madde Analizi %27 %16 %31
Temel Kalori Ağırlığı %41 %23 %36

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Dr.Clauders Junior Super Premium Kuzu Etli Düşük Tahıllı Yavru Köpek Maması İçerik İncelemesi

Bu kuru mamada en etken madde olan ilk bileşenimiz tabiki kuzu etidir. Kuzu eti, yüksek kalitedeki kırmızı et güçlü bir protein kaynağıdır ve yerli çiftliklerinden temin edilmektedir.

Bu kuzu etli köpek maması kanser oluşumunu önleyen esansiyel yağ asitleri ve linoleik asitlerce zengindir, yağsız kas kütlesini destekler.

Ağırlıklı olan ve etken maddelerden biri olan pirinç. Tabiki pirinçler mamaların içine çiğ olarak eklenmiyor. Haşlama yada şoklama ile işlem gören pirincin köpekler için yararı çoktur. Pirinçler öğütülerek un haline getirilerek de mamalara eklenebilir. Buğday ununa göre glutensiz olması daha çok tercih edilmesine neden olur.

Bu tam tahıllı pirinç mi, esmer pirinç mi yoksa beyaz pirinç mi? “Pirinç” kelimesi bize pek bir şey söylemediği için bu ürünün kalitesini değerlendirmek mümkün değil.

Pirinç lifli bir yapıya sahiptir. Sindirime olan katkısının yanı sıra yüksek kan basıncı ve hipertansiyona sahip köpek dostlarımız içinde veterinerler tarafından önerilmektedir.

Bir diğer bileşen olarak patates karşımıza çıkıyor. Patatesin kabuğunu soyduğunuzda bir anda muhteşem bir besin kaynağına dönüşür. Vitamin E, A, B-6, C, kalsiyum, demir, folate, potasyum içerir.

Patates, glütensiz bir sindirilebilir karbonhidrat kaynağı olarak kabul edilebilir.

Yine de, belki de kalori içeriği dışında, patatesler bir köpek için yalnızca mütevazı bir besin değerine sahiptir.

Pancar küspesi lif bakımından oldukça zengin bir etken maddedir. Köpeklerin bağışıklık sistemine ve sindirim sistemine oldukça yararı vardır.

Pancar küspesi, şeker pancarı işlemenin yüksek lifli bir yan ürünü olan tartışmalı bir bileşendir.

Bazıları pancar küspesini ucuz bir dolgu maddesi olarak kınıyor, bazıları ise olağanüstü bağırsak sağlığı ve kan şekeri yararlarından bahsediyor.

Burada dikkatinizi yalnızca tartışmaya çekiyoruz ve pancar küspesinin çoğu köpek mamasına makul miktarlarda dahil edilmesinin tamamen kabul edilebilir olduğuna inanıyoruz.

Bir diğer ek madde olan keten tohumu sağlıklı omega 3 asitlerinin en iyi bitki kaynağından biridir. Keten tohumu, önce yemek haline getirilip mamaya eklenirse ayrıca yüksek lif kaynağı olacaktır.

Bunlarla birlikte keten tohumu ayrıca %19 protein içerir. Bu nedenle köpek mamasının gerçek et protein oranını düşünürken keten tohumu varlığını da göz önünde bulundurmak gerekir.

Ve sonuç olarak?

Dr. Clauders Junior Kuzu Etli Düşük Tahıllı Yavru Köpek Maması, ana hayvansal protein kaynağı olarak önemli miktarda adlandırılmış et kullandığı ve böylece markaya 5 yıldız kazandıran kuru bir köpek mamasıdır.

Tavsiye edilir.

Dr.Clauders Junior Super Premium Kuzu Etli Düşük Tahıllı Yavru Köpek Maması Nasıl?

Dr. Clauders Junior Kuzu Etli Düşük Tahıllı Yavru Köpek Maması, sadece içeriğine göre ortalamanın üzerinde bir kuru ürüne benziyor.

Gösterge paneli, %27’lik bir kuru madde protein okuması, %16’lık bir yağ seviyesi ve yaklaşık %31’lik bir tahmini karbonhidrat gösteriyor.

Dr. Clauders, grup olarak ortalama %28 protein içeriğine ve %22 ortalama yağ seviyesine sahiptir.

Bununla birlikte, bu rakamlar genel ürün hattı için %31’lik bir karbonhidrat içeriği görülmektedir.

Ve yaklaşık %38’lik bir yağ-protein oranı.

Bu, Dr. Clauders ürün serisinin şunları içerdiği anlamına gelir…

Ortalamanın üzerinde protein. Ortalamanın üzerinde yağ. Ve tipik bir kuru köpek mamasına kıyasla ortalamanın altında karbonhidrat.

Dr.Clauders Junior Super Premium Kuzu Etli Düşük Tahıllı Yavru Köpek Maması Derecelendirmemiz

Dr. Clauders Junior Kuzu Etli Düşük Tahıllı Yavru Köpek Maması, tahılsız bir köpek maması olarak kayda değer miktarda içerdiği hayvansal protein kullanılmasına bağlı olarak 5 yıldız.

Şiddetle tavsiye edilir.

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Son Söz

KöpekBlog özel sektöre aittir. İncelemelerimizi hazırlarken özel bir değerlendirme karşılığında para, hediye, numune veya diğer teşvikleri kabul etmiyoruz.

Bununla birlikte, çevrimiçi perakendecilerden (Petzzshop.com) ve okuyucular web sitelerini bizim sitemizden tıkladığında, satıcılardan bir tavsiye ücreti alıyoruz. Bu, ücretsiz bloğumuzun işletme maliyetini karşılamaya yardımcı oluyor. Desteğiniz için teşekkürler.

Daha Fazla Dr. Clauder’s Köpek Maması İncelemesi

[Toplam: 0   Ortalama: 0/5]

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here