True Instinct Original Maxi Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması İncelemesi

0
652

True İnstinct Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması

Değerlendirme

True Instinct Original Maxi Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması

Kuru Köpek Maması

Besin İçeriği Analizi

28%
Protein
17%
Yağ
29%
Karbonhidrat

İçindekiler: Kuzu (% 17.5,% 4 karaciğer ile), tavuk unu (% 17), kahverengi pirinç, bütün arpa (% 12), kuru bezelye, domuz yağı (% 7.5) (doğal tokoferollerle korunmuş), yulaf (% 4), domuz eti unu (% 4), protein hidrolizat (% 3.5), pancar küspesi, keten tohumu, mineraller, balık yağı (% 0.5), kurutulmuş elma * (% 0.35), kurutulmuş havuç * (0.35 %), kurutulmuş brokoli (% 0.15), kurutulmuş kırmızı meyveler (% 0.01). A Vitamini: 30000 IU; D3 vitamini: 2000 IU; E vitamini: 450 mg; C vitamini (Askorbil monofosfat kalsiyum sodyum tuzu): 350 mg; demir sülfat monohidrat: 237 mg (Fe: 78 mg); potasyum iyodür: 1.7 mg (I: 1.3 mg); bakır sülfat pentahidrat: 30 mg (Cu: 8 mg); manganez sülfat monohidrat: 112 mg (Mn: 37 mg); çinko sülfat monohidrat: 527 mg (Zn: 185 mg); sodyum selenit: 0.2 mg (Se: 0.1 mg), Doğal antioksidanlarla.

Tahmini Besin İçeriği
Yöntem Protein Yağ Karbonhidrat
Garanti Analiz %19 %10 Eser Miktar
Kuru Madde Analizi %28 %17 %29
Temel Kalori Ağırlığı %41 %23 %36

 

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

True Instinct Original Maxi Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması İçerik İncelemesi

Bu kuru mamada en etken madde olan ilk bileşenimiz tabiki kuzu etidir. Kuzu eti, yüksek kalitedeki kırmızı et güçlü bir protein kaynağıdır ve yerli çiftliklerinden temin edilmektedir.

Bu kuzu etli köpek maması Kanser oluşumunu önleyen esansiyel yağ asitleri ve linoleik asitlerce zengindir, yağsız kas kütlesini destekler.

Diğer bir bileşenimiz kurutulmuş kuzu eti unu. Taze kuzu etinin yaklaşık %65’i sudur. İşlemlerden geçen kuzu etinin kurutulmasıyla harika bir aroma ortaya çıkar. Hem kaliteli proteinleri içerir hem daha hafif olur hemde hiç bir köpek bu lezzete ‘hayır’ diyemez.

Bir diğer bileşen esmer pirinç olarak karşımıza çıkıyor. İçerdiği yüksek lif oranı sayesinde dostlarımızın kalp ve damar sağlığını geliştirir. Glisemik indeksi düşük olduğu için kana daha yavaş karışır ve dostunuzun kan değerleri her zaman stabil olur. Bolca vitamin ve mineralle dolu olan esmer pirinç, güçlü bir bağışıklık sistemi için en temel besin öğelerinden biridir.

Arpa gibi bazı tahıllar, “süper gıda” olarak tanımlanmaktadır. Arpa, hem çözünür hem de çözünmez lif açısından zengindir.

Bezelye, mükemmel bir karbonhidrat, lif, protein ve birçok temel vitamin ve mineral kaynağıdır. Köpeklerin ihtiyaç duyduğu esansiyel amino asitlerin çoğunu sağlarlar. Araştırmalar, bezelye içeren diyetlerin köpekler ve kediler için uygun olduğunu göstermiştir.

Yulaf, sağlıklı bir beslenmenin ve yaşam tarzının bir parçası olarak tüketildiğinde köpeklerde kalp sağlığına faydaları ile bilinir.

Pancar küspesi lif bakımından oldukça zengin bir etken maddedir. Köpeklerin bağışıklık sistemine ve sindirim sistemine oldukça yararı vardır.

Pancar küspesi, şeker pancarı işlemenin yüksek lifli bir yan ürünü olan tartışmalı bir bileşendir.

Bazıları pancar küspesini ucuz bir dolgu maddesi olarak kınıyor, bazıları ise olağanüstü bağırsak sağlığı ve kan şekeri yararlarından bahsediyor.

Burada dikkatinizi yalnızca tartışmaya çekiyoruz ve pancar küspesinin çoğu köpek mamasına makul miktarlarda dahil edilmesinin tamamen kabul edilebilir olduğuna inanıyoruz.

Bir diğer ek madde olan keten tohumu sağlıklı omega 3 asitlerinin en iyi bitki kaynağından biridir. Keten tohumu, önce yemek haline getirilip mamaya eklenirse ayrıca yüksek lif kaynağı olacaktır.

Bunlarla birlikte keten tohumu ayrıca %19 protein içerir. Bu nedenle köpek mamasının gerçek et protein oranını düşünürken keten tohumu varlığını da göz önünde bulundurmak gerekir.

Bir diğer katkı maddesi olarak gösterebileceğimiz mineraller. Mineraller, topraktan gelen ve bitkiler tarafından doğal olarak emilen inorganik bileşiklerdir. Kimyasal proteinlere bağlıdır. Bu onların daha kolay emilmesini sağlar.

AAFCO, köpek maması besin profillerinin hiçbirinde K vitaminine ihtiyaç duymadığından, bu maddenin herhangi bir köpek formülasyonunda kullanımını sorguluyoruz.

Balık yağı, değerli EPA ve DHA tipi omega-3 yağ asitleri açısından doğal olarak zengindir. Köpekler ve insanlar için en yüksek biyolojik kullanılabilirliğe sahiptir. Tazelik ve saflık düzeyine bağlı olarak, balık yağı övgüye değer bir katkı olarak kabul edilmelidir.

Havuç, A vitamini ve beta karoten açısından en zengin besin kaynağıdır. İçerdiği lifler ile sindirim sistemini destekler. Demir, bakır, folik asit, vitamin ve magnezyum içeren havuç dostlarımızın sağlıklı ve aktif kalmasına yardımcı olur.

Ve sonuç olarak?

True Instinct Original Maxi Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması, ana hayvansal protein kaynağı olarak önemli miktarda adlandırılmış et kullandığı ve böylece markaya 5 yıldız kazandıran kuru bir köpek mamasıdır.

Tavsiye edilir.

True Instinct Original Maxi Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması Nasıl?

True Instinct Original Maxi Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması, sadece içeriğine göre ortalamanın üzerinde bir kuru ürüne benziyor.

Gösterge paneli, %28’lik bir kuru madde protein okuması, %18’lik bir yağ seviyesi ve yaklaşık %29’luk bir tahmini karbonhidrat gösteriyor.

Pro Plan, grup olarak ortalama %28 protein içeriğine ve %22 ortalama yağ seviyesine sahiptir.

Bununla birlikte, bu rakamlar genel ürün hattı için %35’lik bir karbonhidrat içeriği görülmektedir.

Ve yaklaşık %42’lik bir yağ-protein oranı.

Bu, Pro Plan ürün serisinin şunları içerdiği anlamına gelir…

Ortalamanın üzerinde protein. Ortalamanın üzerinde yağ. Ve tipik bir kuru köpek mamasına kıyasla ortalamanın altında karbonhidrat.

True Instinct Original Maxi Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması Derecelendirmemiz

True Instinct Original Maxi Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması, düşük tahıllı bir köpek maması olarak kayda değer miktarda içerdiği hayvansal protein kullanılmasına bağlı olarak 5 yıldız.

Şiddetle tavsiye edilir.

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Son Söz

KöpekBlog özel sektöre aittir. İncelemelerimizi hazırlarken özel bir değerlendirme karşılığında para, hediye, numune veya diğer teşvikleri kabul etmiyoruz.

Bununla birlikte, çevrimiçi perakendecilerden (Petzzshop.com) ve okuyucular web sitelerini bizim sitemizden tıkladığında, satıcılardan bir tavsiye ücreti alıyoruz. Bu, ücretsiz bloğumuzun işletme maliyetini karşılamaya yardımcı oluyor. Desteğiniz için teşekkürler.

[Toplam: 0   Ortalama: 0/5]

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here