Bravery İberian Pork Large Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması İncelemesi

0
1068

Bravery İberian Pork Büyük Irk Köpek Maması

Değerlendirme

Bravery Adult Large Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması

Kuru Köpek Maması

Besin İçeriği Analizi

28%
Protein
17%
Yağ
29%
Karbonhidrat

İçindekiler: Susuz İber Domuz Eti, Tatlı Patates, Keçiboynuzu Kabuğu, Pancar Küspesi, Domuz Hidrolize Edilmiş Protein, Patates Proteini, Tapyoka, Balık Yağı (Yağ Asitleri Kaynağı Ω-6), Bezelye Uçucu Yağlar (Kekik,Tarçın,Karanfil,Kekik,Biberiye,İyi Ot,Yeşil Çay), Hidrolize Kabuklular (Glukozamin Kaynağı), Hidrolize Kıkırdak (Kondroitin Kaynağı) ), Manyok Maya Ve Maya Özütü-Saccharomyces Cerevisiae (Mananooligosakaritlerin Kaynağı – Mos Ve Gl-Glukanlar) İnülin (Çözünür Hindiba Elyafı Fosfo-Oligosakkarit Kaynağı – Fos) Doğal Selüloz (Kaynak Çözünmeyen Lif) Mineraller Plantago Ovata’dan Ekstrakte Edilen Çözünen Diyet Lifi Balık Yağı (Kaynak Yağ Asitleri Ω-3-Epa Ve Dha) Liyofilize Kavun Suyu Konsantresi (Süperoksit Dismutaz Bakımından Zengin – Sod).

Tahmini Besin İçeriği
Yöntem Protein Yağ Karbonhidrat
Garanti Analiz %19 %10 Eser Miktar
Kuru Madde Analizi %26 %15 %29
Temel Kalori Ağırlığı %41 %23 %36

 

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Bravery Adult Large Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması İçerik İncelemesi

İlk bileşenimiz domuz eti olarak karşımıza çıkıyor. Domuz etinin zayıf bünyeli köpek üzerinde olumsuz etkileri olduğu belirtilmektedir. Özellikle çok fazla yağlı eti olması köpeklerin diyetleri açısından uygun olmadığına da işaret edilir.

Ayrıca işlemden geçmemiş domuz etlerinden, domuzlarda bulunan birçok hastalığın köpeklere kolaylıkla aktarıldığı görülmüştür. Özellikle sahte kuduz hastalığı en bilinen örneğidir.

Ancak belirli işlemlerden geçmiş domuz etinin bu gibi hastalıklara neden olmayacağı gibi kilo alma problemi yaşayan köpekler içinde domuz eti tavsiye edilmektedir.

Diğer bileşen tatlı patatesi listeler. Tatlı patatesler, bir köpek mamasında bulunan glütensiz bir kompleks, karbonhidrat kaynağıdır. Doğal olarak diyet lifi ve beta karoten bakımından zengindirler.

Pancar küspesi lif bakımından oldukça zengin bir etken maddedir. Köpeklerin bağışıklık sistemine ve sindirim sistemine oldukça yararı vardır.

Pancar küspesi, şeker pancarı işlemenin yüksek lifli bir yan ürünü olan tartışmalı bir bileşendir.

Bazıları pancar küspesini ucuz bir dolgu maddesi olarak kınıyor, bazıları ise olağanüstü bağırsak sağlığı ve kan şekeri yararlarından bahsediyor.

Burada dikkatinizi yalnızca tartışmaya çekiyoruz ve pancar küspesinin çoğu köpek mamasına makul miktarlarda dahil edilmesinin tamamen kabul edilebilir olduğuna inanıyoruz.

Patates, glütensiz bir sindirilebilir karbonhidrat kaynağı olarak kabul edilebilir.

Yine de, belki de kalori içeriği dışında, patatesler bir köpek için yalnızca mütevazı bir besin değerine sahiptir.

Balık yağı, değerli EPA ve DHA tipi omega-3 yağ asitleri açısından doğal olarak zengindir. Köpekler ve insanlar için en yüksek biyolojik kullanılabilirliğe sahiptir. Tazelik ve saflık düzeyine bağlı olarak, balık yağı övgüye değer bir katkı olarak kabul edilmelidir.

Ek olarak, hücre duvarının maya organizmasından uzaklaştırılmasıyla yapılan geniş bir ürün grubunun ortak adı olan maya özü buluyoruz.

Bu bileşenlerin önemli bir kısmı özel besin takviyeleri olarak eklenirken, diğerleri lezzet arttırıcı olarak kullanılır.

Bununla birlikte, maya ekstraktılarının az bir kısmında bulunan glutamik asit (ve kimyasal kuzeni monosodyum glutamat veya MSG) tartışmalı olabilir.

Bunun nedeni, Gıda ve İlaç Dairesi’nin bu gıda katkı maddelerini onlarca yıl önce 1 güvenli olarak belirlemesine rağmen, kurum olumsuz etkilerle ilgili raporlar almaya devam ediyor.

Bu nedenle, kötü niyetli kişiler hala maya özütü ve diğer glutamik asit türevlerinin kullanımına karşı çıkıyor ve Alzheimer’dan (insanlarda) obeziteye kadar her şey için onları suçluyor.

Her halükarda, etiket herhangi bir tarife dahil olan gerçek maya özü türü hakkında çok az bilgi verdiğinden, bu bileşenin kalitesini değerlendirmemiz imkansız.

Hayranlar, mayanın pireleri uzaklaştırdığına ve bağışıklık sistemini desteklediğine inanıyor.

Eleştirmenler, maya bileşenlerinin alerjilerle bağlantılı olabileceğini savunuyor.

Bu doğru olabilir, ancak (tüm alerjiler gibi) yalnızca köpeğinizin mayanın kendisine alerjisi varsa. Ek olarak, vokal azınlık mayanın şişkinlik olarak bilinen hayatı tehdit eden durumu geliştirme riskini artırabileceği konusunda ısrar ediyor.

Ancak bu, bilimsel olarak doğrulayamadığımız bir iddiadır. Her durumda, köpeğinizin özellikle alerjisi olmadığı sürece, maya yine de besleyici bir katkı maddesi olarak kabul edilebilir.

Ve sonuç olarak?

Bravery Adult Large Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması, ana hayvansal protein kaynağı olarak önemli miktarda adlandırılmış et kullandığı ve böylece markaya 5 yıldız kazandıran kuru bir köpek mamasıdır.

Tavsiye edilir.

Bravery Adult Large Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması Nasıl?

Bravery Adult Large Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması, sadece içeriğine göre ortalamanın üzerinde bir kuru ürüne benziyor.

Gösterge paneli, %26’lık bir kuru madde protein okuması, %15’lik bir yağ seviyesi ve yaklaşık %29’luk bir tahmini karbonhidrat gösteriyor.

Bravery, grup olarak ortalama %28 protein içeriğine ve %22 ortalama yağ seviyesine sahiptir.

Bununla birlikte, bu rakamlar genel ürün hattı için %35’lik bir karbonhidrat içeriği görülmektedir.

Ve yaklaşık %42’lik bir yağ-protein oranı.

Bu, Bravery ürün serisinin şunları içerdiği anlamına gelir…

Ortalamanın üzerinde protein. Ortalamanın üzerinde yağ. Ve tipik bir kuru köpek mamasına kıyasla ortalamanın altında karbonhidrat.

Bravery Adult Large Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması Derecelendirmemiz

Bravery Adult Large Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması, tahılsız bir köpek maması olarak kayda değer miktarda içerdiği hayvansal protein kullanılmasına bağlı olarak 5 yıldız.

Şiddetle tavsiye edilir.

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Son Söz

KöpekBlog özel sektöre aittir. İncelemelerimizi hazırlarken özel bir değerlendirme karşılığında para, hediye, numune veya diğer teşvikleri kabul etmiyoruz.

Bununla birlikte, çevrimiçi perakendecilerden (Petzzshop.com) ve okuyucular web sitelerini bizim sitemizden tıkladığında, satıcılardan bir tavsiye ücreti alıyoruz. Bu, ücretsiz bloğumuzun işletme maliyetini karşılamaya yardımcı oluyor. Desteğiniz için teşekkürler.

[Toplam: 0   Ortalama: 0/5]

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here