Reflex Plus Junior Kuzulu Yavru Köpek Konservesi İncelemesi

0
858

Reflex Plus Junior Yavru Köpek Konservesi İnceleme

Değerlendirme

Reflex Plus Junior Kuzulu Yavru Köpek Konservesi

Yaş Köpek Maması

Besin İçeriği Analizi

10%
Protein
5%
Yağ
82%
Nem

İçindekiler: Et ve Hayvansal Türevleri (%5 Kuzu), Tahıllar, Sebzeler (%2 Havuç),  Mineraller, Karamel, Koruyucu ve Renklendirici.

Tahmini Besin İçeriği
Yöntem Protein Yağ Nem
Garanti Analiz %5 %2
Kuru Madde Analizi %10 %5 %82
Temel Kalori Ağırlığı %39 %27 %34

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Reflex Plus Junior Kuzulu Yavru Köpek Konservesi İçerik İncelemesi

Bu kuru mamada en etken madde olan ilk bileşenimiz tabiki kuzu etidir. Kuzu eti, yüksek kalitedeki kırmızı et güçlü bir protein kaynağıdır ve yerli çiftliklerinden temin edilmektedir.

Bu kuzu etli köpek maması kanser oluşumunu önleyen esansiyel yağ asitleri ve linoleik asitlerce zengindir, yağsız kas kütlesini destekler.

Tam tahıllar köpeklere enerji, protein, E vitamini ve linoleik asit de dahil olmak üzere önemli sindirilebilir besinler sağlar. Bir köpeğin genel sağlığı açısından işte bu besinler kritik önem taşır. Unutulmaması gereken en önemli şey, köpeğinize tam ve dengeli beslenme sağlayan bir mama seçmektir.

Havuç, A vitamini ve beta karoten açısından en zengin besin kaynağıdır. İçerdiği lifler ile sindirim sistemini destekler. Demir, bakır, folik asit, vitamin ve magnezyum içeren havuç dostlarımızın sağlıklı ve aktif kalmasına yardımcı olur.

Bir diğer katkı maddesi olarak gösterebileceğimiz mineraller. Mineraller, topraktan gelen ve bitkiler tarafından doğal olarak emilen inorganik bileşiklerdir. Kimyasal proteinlere bağlıdır. Bu onların daha kolay emilmesini sağlar.

Ardından, karbonhidratların karamelize edilmesiyle yapılan doğal bir renklendirici olan karamel buluyoruz. Bitmiş ürüne altın kahverengi bir renk vermek için evcil hayvan maması üreticileri tarafından kullanılır.

Bununla birlikte, yaygın olarak karamel renklendirme olarak bilinen bu bileşenin konsantre versiyonu, son zamanlarda tartışmalı olarak kabul edildi ve laboratuvar hayvanlarında kansere neden olduğu bulundu.

Her halükarda, karamel FDA tarafından güvenli kabul edilse de , bir evcil hayvan mamasına eklenen herhangi bir renklendirme bulmak bizi her zaman hayal kırıklığına uğrattı. Bunun nedeni, ürünü köpeğiniz için değil, insanlar için daha çekici hale getirmek için renklendirmenin kullanılmasıdır.

Sonuçta, köpeğinizin yemeğinin ne renk olduğunu umursadığını gerçekten düşünüyor musunuz?

Sonuç olarak?

Reflex Plus Junior Kuzulu Yavru Köpek Konservesi, ana hayvansal protein kaynağı olarak önemli miktarda adlandırılmış et kullandığı ve böylece markaya 5 yıldız kazandıran yaş bir köpek konservesidir.

Hevesle tavsiye edilir.

Reflex Plus Junior Kuzulu Yavru Köpek Konservesi Nasıl?

Reflex Plus Junior Kuzulu Yavru Köpek Konservesi, sadece içeriğine göre ortalamanın üzerinde bir kuru ürüne benziyor.

Gösterge paneli, %10’luk bir kuru madde protein okuması, %5’lik bir yağ seviyesi ve yaklaşık %82’lik bir tahmini nem içerdiğini gösteriyor.

Reflex, grup olarak ortalama %18 protein içeriğine ve %11 ortalama yağ seviyesine sahiptir.

Bununla birlikte, bu rakamlar genel ürün hattı için %65’lik bir nem içeriği görülmektedir.

Ve yaklaşık %40’lik bir yağ-protein oranı.

Bu, Reflex ürün serisinin şunları içerdiği anlamına gelir…

Ortalamanın üzerinde protein. Ortalamanın üzerinde yağ. Ve tipik bir kuru köpek mamasına kıyasla ortalamanın altında karbonhidrat.

Reflex Plus Junior Kuzulu Yavru Köpek Konservesi Derecelendirmemiz

Reflex Plus Junior Kuzulu Yavru Köpek Konservesi, düşük tahıllı bir köpek maması olarak kayda değer miktarda içerdiği hayvansal protein kullanılmasına bağlı olarak 5 yıldız.

Şiddetle tavsiye edilir.

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Son Söz

KöpekBlog özel sektöre aittir. İncelemelerimizi hazırlarken özel bir değerlendirme karşılığında para, hediye, numune veya diğer teşvikleri kabul etmiyoruz.

Bununla birlikte, çevrimiçi perakendecilerden (Petzzshop.com) ve okuyucular web sitelerini bizim sitemizden tıkladığında, satıcılardan bir tavsiye ücreti alıyoruz. Bu, ücretsiz bloğumuzun işletme maliyetini karşılamaya yardımcı oluyor. Desteğiniz için teşekkürler.

Diğer Reflex Köpek Maması İncelemeleri

[Toplam: 0   Ortalama: 0/5]

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here