Pedigree Junior Yaş Tavuklu Yavru Köpek Konservesi İncelemesi

0
636

Değerlendirme

Pedigree Junior Yaş Tavuklu Yavru Köpek Konservesi

Yaş Köpek Maması

Besin İçeriği Analizi

7%
Protein
10%
Yağ
77%
Nem

İçindekiler: Su, Tavuk eti, Sığır eti, Kuzu eti, Domuz eti, Pirinç, Mineraller, Lif, Ayçiçek yağı, Bitki ekstraktları (domates, yonca, aynı safa çiçeği).

Tahmini Besin İçeriği
Yöntem Protein Yağ Nem
Garanti Analiz %3 %4
Kuru Madde Analizi %7 %10 %77
Temel Kalori Ağırlığı %39 %27 %34

 

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Pedigree Junior Yaş Tavuklu Yavru Köpek Konservesi İçerik İncelemesi

Diğer bir bileşen su olarak karşımıza çıkıyor. Su sağlıklı bir içecek ancak saf olarak köpek mamalarında kullanılması bazı içeriklerin ömrünü kısaltabilir. Yine suyun konserve köpek mamalarına eklenmesi nemi yükseltecek ve sindirimi kolaylaştıracaktır.

Bu köpek mamasındaki ilk malzeme tavuktur. Kaliteli bir ürün olmasına rağmen çiğ tavuk %73’e kadar su içerir. Pişirdikten sonra, bu nemin çoğu kaybolur ve et içeriği orijinal ağırlığının sadece bir kısmına düşer.

İşlendikten sonra, bu öge muhtemelen bitmiş ürünün toplam içeriğinin daha küçük bir bölümünü oluşturacaktır.

Diğer bileşen sığır etidir. Sığır eti “kesilen sığırlardan elde edilen temiz et” olarak tanımlanır ve iskelet kası veya dil, diyafram, kalp veya yemek borusunun kas dokularını içerir.

Sığır eti, bir köpeğin yaşamı sürdürmek için ihtiyaç duyduğu on temel amino asitten doğal olarak zengindir.

Bu kuru mamada en etken madde olan ilk bileşenimiz tabiki kuzu etidir. Kuzu eti, yüksek kalitedeki kırmızı et güçlü bir protein kaynağıdır ve yerli çiftliklerinden temin edilmektedir.

Bu kuzu etli köpek maması kanser oluşumunu önleyen esansiyel yağ asitleri ve linoleik asitlerce zengindir, yağsız kas kütlesini destekler.

Diğer bileşenimiz domuz eti olarak karşımıza çıkıyor. Domuz etinin zayıf bünyeli köpek üzerinde olumsuz etkileri olduğu belirtilmektedir. Özellikle çok fazla yağlı eti olması köpeklerin diyetleri açısından uygun olmadığına da işaret edilir.

Ayrıca işlemden geçmemiş domuz etlerinden, domuzlarda bulunan birçok hastalığın köpeklere kolaylıkla aktarıldığı görülmüştür. Özellikle sahte kuduz hastalığı en bilinen örneğidir.

Ancak belirli işlemlerden geçmiş domuz etinin bu gibi hastalıklara neden olmayacağı gibi kilo alma problemi yaşayan köpekler içinde domuz eti tavsiye edilmektedir.

Bir diğer katkı maddesi olarak gösterebileceğimiz mineraller. Mineraller, topraktan gelen ve bitkiler tarafından doğal olarak emilen inorganik bileşiklerdir. Kimyasal proteinlere bağlıdır. Bu onların daha kolay emilmesini sağlar.

Daha sonra, ayçiçek yağı besinsel olarak aspir yağına benzer. Bu yağlar omega-6 yağ asitlerinde yüksek olduğundan ve omega-3 içermediğinden, kanola veya keten tohumu yağlarından daha az besleyici olarak kabul edilirler.

Ayçiçek yağı, pişirme sırasında ısı hasarına karşı direnci ile dikkat çekicidir. Bazıları diğerlerinden daha iyi olan birkaç farklı ayçiçek yağı türü vardır. Daha fazlasını bilmeden, bu bileşenin kalitesini yargılamak imkansızdır.

Pedigree Junior Yaş Tavuklu Yavru Köpek Konservesi, ana hayvansal protein kaynağı olarak önemli miktarda adlandırılmış et kullandığı ve böylece markaya 4.5 yıldız kazandıran yaş bir köpek konservesidir.

Hevesle tavsiye edilir.

Pedigree Junior Yaş Tavuklu Yavru Köpek Konservesi Nasıl?

Pedigree Junior Yaş Tavuklu Yavru Köpek Konservesi, sadece içeriğine göre ortalamanın üzerinde bir kuru ürüne benziyor.

Gösterge paneli, %7’lik bir kuru madde protein okuması, %10’luk bir yağ seviyesi ve yaklaşık %77’lik bir tahmini nem içerdiğini gösteriyor.

Pedigree, grup olarak ortalama %18 protein içeriğine ve %11 ortalama yağ seviyesine sahiptir.

Bununla birlikte, bu rakamlar genel ürün hattı için %65’lik bir nem içeriği görülmektedir.

Ve yaklaşık %40’lik bir yağ-protein oranı.

Bu, Pedigree ürün serisinin şunları içerdiği anlamına gelir…

Ortalamanın üzerinde protein. Ortalamanın üzerinde yağ. Ve tipik bir kuru köpek mamasına kıyasla ortalamanın altında karbonhidrat.

Pedigree Junior Yaş Tavuklu Yavru Köpek Konservesi Derecelendirmemiz

Pedigree Junior Yaş Tavuklu Köpek Konservesi, düşük tahıllı bir köpek maması olarak kayda değer miktarda içerdiği hayvansal protein kullanılmasına bağlı olarak 4.5 yıldız.

Şiddetle tavsiye edilir.

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Son Söz

KöpekBlog özel sektöre aittir. İncelemelerimizi hazırlarken özel bir değerlendirme karşılığında para, hediye, numune veya diğer teşvikleri kabul etmiyoruz.

Bununla birlikte, çevrimiçi perakendecilerden (Petzzshop.com) ve okuyucular web sitelerini bizim sitemizden tıkladığında, satıcılardan bir tavsiye ücreti alıyoruz. Bu, ücretsiz bloğumuzun işletme maliyetini karşılamaya yardımcı oluyor. Desteğiniz için teşekkürler.

[Toplam: 0   Ortalama: 0/5]

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here