Hills Science Plan Tavuklu Yaş Yavru Köpek Konservesi İncelemesi

0
724

Hill's Science Plan Yaş Yavru Köpek Konservesi İnceleme

Değerlendirme

Hills Science Plan Tavuklu Yaş Yavru Köpek Konservesi

Yaş Köpek Maması

Besin İçeriği Analizi

14%
Protein
7%
Yağ
65%
Nem

İçindekiler: Su, tavuk, öğütülmüş mısır, kırık arpa taneleri, soya, ciğer, mineraller, dikalsiyum fosfat, demir oksit, kalsiyum karbonat, tuz, potasyum klorid, çinko, oksit demir sülfat, bakır sülfat.

Tahmini Besin İçeriği
Yöntem Protein Yağ Nem
Garanti Analiz %8 %3
Kuru Madde Analizi %14 %7 %65
Temel Kalori Ağırlığı %39 %27 %34

 

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Hill’s Science Plan Tavuklu Yaş Yavru Köpek Konservesi İçerik İncelemesi

Bu köpek mamasındaki ilk malzeme tavuktur . Tavuk, “tavuğun parçalarından veya bütün karkaslarından elde edilen… et ve derinin temiz birleşimi” olarak kabul edilir.

Tavuk, bir köpeğin yaşamı sürdürmek için ihtiyaç duyduğu on temel amino asit açısından doğal olarak zengindir.

Diğer bir bileşen su olarak karşımıza çıkıyor. Su sağlıklı bir içecek ancak saf olarak köpek mamalarında kullanılması bazı içeriklerin ömrünü kısaltabilir. Yine suyun konserve köpek mamalarına eklenmesi nemi yükseltecek ve sindirimi kolaylaştıracaktır.

Diğer bileşenimiz öğütülmüş mısır. Mısır ucuz ve tartışmalı bir tahıl tanesidir. Enerji içeriğinin yanı sıra, bu tahıl bir köpek için ancak mütevazi bir besin değerine sahiptir.

Birçok yanlış görüşe göre mısır alerjenik bir etken maddesi diye düşünülüyor. Ayrıca köpeklerin çok kilo almasını, mamanın mısır bakımından çok olmasına da dayandırıyorlar. Oysaki hareketsiz yaşam tarzı, kısırlaştırma, gün içinde oldukça fazla mama tüketimi veya ödüllerin gereksiz çok tüketilmesi ve sindirim sorunları gibi birçok faktör günümüzde köpeklerin kilo almasına neden olabiliyor.

Bu nedenle yinede mısırı herhangi bir köpek mamasında tercih edilen bir bileşen olarak görmüyoruz.

Diğer bileşen arpa taneleri. Arpa gibi bazı tahıllar, “süper gıda” olarak tanımlanmaktadır. Arpa, hem çözünür hem de çözünmez lif açısından zengindir.

Diğer bileşenimiz tavuk ciğeri. Lezzetli tadı dışında karaciğer, günlük ihtiyaçların bir parçası olarak köpeklerin ihtiyaç duyduğu doğal bir vitamin ve eser element kaynağıdır. Özellikle B12 vitamini ve folik asit açısından oldukça zengindir.

Buradan, liste bir dizi başka öğeyi içerecek şekilde devam ediyor.

Ve sonuç olarak?

Hills Science Plan Yaş Yavru Köpek Konservesi, ana hayvansal protein kaynağı olarak önemli miktarda adlandırılmış et kullandığı ve böylece markaya 5 yıldız kazandıran yaş bir köpek konservesidir.

Hevesle tavsiye edilir.

Hill’s Science Plan Tavuklu Yaş Yavru Köpek Konservesi Nasıl?

Hills Science Plan Tavuklu Yaş Yavru Köpek Konservesi, sadece içeriğine göre ortalamanın üzerinde bir kuru ürüne benziyor.

Gösterge paneli, %14’lük bir kuru madde protein okuması, %7’lik bir yağ seviyesi ve yaklaşık %65’lik bir tahmini nem içerdiğini gösteriyor.

Hill’s, grup olarak ortalama %18 protein içeriğine ve %11 ortalama yağ seviyesine sahiptir.

Bununla birlikte, bu rakamlar genel ürün hattı için %65’lik bir nem içeriği görülmektedir.

Ve yaklaşık %40’lik bir yağ-protein oranı.

Bu, Hill’s ürün serisinin şunları içerdiği anlamına gelir…

Ortalamanın üzerinde protein. Ortalamanın üzerinde yağ. Ve tipik bir kuru köpek mamasına kıyasla ortalamanın altında karbonhidrat.

Hill’s Science Plan Tavuklu Yaş Yavru Köpek Konservesi Derecelendirmemiz

Hills Science Plan Tavuklu Yavru Köpek Konservesi, düşük tahıllı bir köpek maması olarak kayda değer miktarda içerdiği hayvansal protein kullanılmasına bağlı olarak 5 yıldız.

Şiddetle tavsiye edilir.

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Son Söz

KöpekBlog özel sektöre aittir. İncelemelerimizi hazırlarken özel bir değerlendirme karşılığında para, hediye, numune veya diğer teşvikleri kabul etmiyoruz.

Bununla birlikte, çevrimiçi perakendecilerden (Petzzshop.com) ve okuyucular web sitelerini bizim sitemizden tıkladığında, satıcılardan bir tavsiye ücreti alıyoruz. Bu, ücretsiz bloğumuzun işletme maliyetini karşılamaya yardımcı oluyor. Desteğiniz için teşekkürler.

[Toplam: 0   Ortalama: 0/5]

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here