Büyük Cins (Irk) Köpeklere En Çok Yakışan 19 İsim

0
1613

Büyük köpeklerin boyutlarına, güçlerine ve kişiliklerine uygun bir isme ihtiyacı vardır . Maceracı, cana yakın ve hatta belki de başıboş olmasıyla tanınan, tüylü arkadaşınızın kişiliğini tek bir kelimeyle yansıtacak büyük bir köpek ismi seçin.

Büyük Irk köpek isimleri

Köpeğiniz için sevimli, eğlenceli veya ilham verici bir isim arıyorsanız, büyük köpekler ve köpek yavruları için en iyi 19 ismi içeren bu listeyi ele aldık.

1) Max (Maximus)

Büyük köpeğiniz her şeyde aşırıya kaçıyorsa, ona Max adını verin ya da adının üstüne çıkmak istiyorsanız Maximus adını verin. Max, büyük köpekler için tüm zamanların harika bir ismidir ve onun büyüklüğüne ve kişiliğine mükemmel şekilde uyacaktır.

2) Moose 

Moose, ormanda ve tundrada dolaşan en büyük hayvanlardan bazılarıdır ve büyük köpeğiniz arka bahçenizde dolaşan en büyük hayvan olabilir. Bu isim, ilk bakışta bir geyiği andıran büyük kahverengi köpekler için mükemmeldir, ancak herhangi bir büyük köpek için sevimli bir isimdir.

3) Bear

Tüylü ve iri, büyük köpeğiniz bir ayı gibi görünebilir. Büyük köpeğiniz için bu ismi seçerseniz, arkadaşlarınıza evin veya bahçenin diğer ucundan köpeğinizi aradığınızda aslında başıboş bir ayı olmadığını açıklamaya hazır olun.

4) Boomer

Bir patlama gibi, büyük köpeğiniz hayatınızda büyük bir etki yaratabilir. Büyüklüğünü ve varlığını temsil etmesi için ona Boomer adını verin. Ayrıca büyük köpeğinizin büyük, gümbürdeyen bir havlamasına sahip olma şansı da yüksektir; bu da bu ismi daha da uygun kılmaktadır.

5) Tank

Dört ayaklı arkadaşınız tipik bir köpekten çok bir tanka benziyorsa, onun için bu ismi seçin. Boyu ve şekli onu tank gibi yapabilir ama bahse gireriz ki içinde kocaman bir kalp vardır.

çocuklarla köpekler

6) Bruiser

Büyük bir köpek için Bruiser uygun bir isim. Köpeğiniz aslında tamamen havlıyor ve ısırmıyor olsa da, Bruiser ona büyük bedenine uyacak, sert köpek kişiliğini verecektir.

7) Diesel

Köpeğiniz çok büyük bir ırk olmasına rağmen çok hareketliyse Diesel onun için harika bir isim olabilir.

8) Samson

Köpeğinizin süper gücü varsa, ona Samson adını vermeyi düşünün. Bu isim, Samson adında ortalamanızdan daha güçlü bir adamın destansı hikayesinden geliyor. Şaşırtıcı güç özelliklerine sahip olan Samson, güçlü büyük köpekler için uygun bir isimdir.

büyük ırk kopeklere isimler

9) Buck

İster bir doğa tutkunu olun, ister hevesli bir avcı olun, vahşi doğada bir geyiğin görüntüsü hayranlık uyandırır. İnanılmaz bir dikeyliğe sahip uzun ve uzun boylu Buck, genç, güçlü bir geyiği veya dört ayaklı arkadaşınızı tarif edebilir.

10) Sierra

Kaliforniya’nın etkileyici sıradağlarından ilham alan bir isim istiyorsanız, dişi büyük köpeğiniz için Sierra’yı seçin. Aynı anda hem güzel hem de güçlü olan Sierra, köpeğiniz için bir açıklama yapar ve Batı’nın vahşi harikasını yakalar.

11) Denali

Kuzey Amerika’daki en yüksek dağ zirvesi Denali’dir. Bu görkemli zirve, çevreleyen Alaska manzarasının üzerinde yükselir ve erkek veya dişi dev cins köpeğiniz için bir isim olarak etki yaratır.

12) Sky

Hiçbir şey açık gökyüzü kadar büyük ve geniş değildir ve aynı zamanda büyük köpeğiniz için harika bir isimdir. Bu doğa aşığının büyük bir köpek adı, kız veya erkek köpeğiniz için yeterince çok yönlüdür.

13) Duke

Büyük köpeğinize muhteşem bir unvan vermek için İngiliz aristokrasisinden bir unvan ödünç alın. Bir Dük olmanın onuru, diğer onursal unvanlardan daha üstündür ve yalnızca Hükümdardan sonra ikinci sıradadır. Bu isim, büyük köpeğinize, büyük varlığına uygun bir asalet havası verir.

14) Rex

‘Hüküm süren kral’ anlamına gelen Rex, büyük köpeğiniz sürünün kralıysa uygun bir isimdir. Aynı zamanda dinozorların kralı T-Rex ile eş anlamlıdır. Bu nedenle, büyük köpeğiniz için muhteşem bir isim veya tarih öncesi bir dokunuş istiyorsanız, Rex harika bir seçimdir.

15) Tiny

Büyük bir köpek için komik bir isim arıyorsanız, ‘Tiny’ gibi ironik bir seçenek kullanın. Diğer odadan Tiny’yi aradığınızda ve dört ayaklı deviniz ortaya çıktığında arkadaşlarınız şaşıracak. Bu isim aynı zamanda küçük olduklarını düşünen ve her zaman kucağınıza oturmak veya yatağınızda uyumak isteyen büyük köpekler için de uygundur!

16) Mack

Popüler bir büyük kamyon türü olan Mack, her yere giden ve her şeyi yapan büyük köpek için harika bir isim. Bol miktarda güce sahip bu kamyonlar, şirketin ilk günlerinde maskotları olarak bir bulldog’u benimsedi. Büyük köpeğiniz bir bulldog olsun ya da olmasın, yoluna çıkan herhangi bir şeyi aşma konusunda bir üne sahipse, o zaman Mack mükemmel bir isimdir.

17) Kane

‘Savaşçı’ anlamına gelen bir Kelt ismi olan Kane, büyük köpeğiniz için güçlü bir isim. Aynı zamanda rahatsızlık vermek veya sorun çıkarmak anlamına gelen ‘Kabil’i yükseltmek’ deyimini de akla getirir. Bunlardan herhangi biri büyük olanınıza uyuyorsa, bir isim olarak Kane’i (veya Cain’i) düşünün.

18) Slim

Köpeğiniz uzun ve zayıfsa, ona Slim deyin. Kısa, şık bir isim onun profiline çok yakışacak!

büyük köpek isimleri

19) Ranger

Devriye gezen büyük bir köpek için Ranger uygun bir isim. Avluda, köpek parkında veya ormanda geziniyor olsun, büyük köpeğiniz Ranger gibi bir isimle, her zaman görevde ve tetikte olacaktır.

[Toplam: 0   Ortalama: 0/5]

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here