Purina Dog Chow Puppy Kuzulu Orta Irk Yavru Köpek Maması İncelemesi

0
1374

Purina Dog Chow Puppy Yavru Köpek Maması İnceleme

Değerlendirme

Purina Dog Chow Puppy Kuzulu Orta Irk Yavru Köpek Maması

Kuru Köpek Maması

Besin İçeriği Analizi

28%
Protein
14%
Yağ
27%
Karbonhidrat

İçindekiler: Tahıllar (% 44 tam tahıl), Et ve hayvansal türevler Kuzu Eti % 16,00, Bitkisel protein ekstraktları, Yağlar, Bitkisel türevler, Sebzeler (kurutulmuş hindiba kökü % 1,1, % 0,07 kurutulmuş havuç, % 0,07 kurutulmuş ıspanak), Mineraller, Doğal bileşenler, En az % 4 kuzu eti.

Tahmini Besin İçeriği
Yöntem Protein Yağ Karbonhidrat
Garanti Analiz %18 %9 Eser Miktar
Kuru Madde Analizi %28 %14 %27
Temel Kalori Ağırlığı %39 %27 %34

 

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Purina Dog Chow Puppy Kuzulu Orta Irk Yavru Köpek Maması İçerik İncelemesi

Bu kuru mamada en etken madde olan ilk bileşenimiz tabiki kuzu etidir. Kuzu eti, yüksek kalitedeki kırmızı et güçlü bir protein kaynağıdır ve yerli çiftliklerinden temin edilmektedir.

Bu kuzu etli köpek maması kanser oluşumunu önleyen esansiyel yağ asitleri ve linoleik asitlerce zengindir, yağsız kas kütlesini destekler.

Tam tahıllar köpeklere enerji, protein, E vitamini ve linoleik asit de dahil olmak üzere önemli sindirilebilir besinler sağlar. Bir köpeğin genel sağlığı açısından işte bu besinler kritik önem taşır. Unutulmaması gereken en önemli şey, köpeğinize tam ve dengeli beslenme sağlayan bir mama seçmektir.

Hayvansal yağlar köpeklerin doğal olarak alması gereken bir besin grubudur. Hayvansal yağlardan gelecek olan proteinler köpeklerin sağlıklı olarak hayat sürmeleri için gereklidir.

Ardından, hindiba kökü dahil edildiğini not ediyoruz.

Hindiba, tekrarlayan karbonhidrat birimlerinden oluşan ve belirli kök ve yumrularda bulunan nişasta benzeri bir bileşik olan inülin açısından zengindir.

İnülin sadece doğal bir çözünür diyet lifi kaynağı olmakla kalmaz, aynı zamanda bir köpeğin sindirim sisteminde sağlıklı bakterilerin büyümesini desteklemek için kullanılan bir probiyotiktir.

Bir diğer katkı maddesi olarak gösterebileceğimiz mineraller. Mineraller, topraktan gelen ve bitkiler tarafından doğal olarak emilen inorganik bileşiklerdir. Kimyasal proteinlere bağlıdır. Bu onların daha kolay emilmesini sağlar.

Ve sonuç olarak?

Purina Dog Chow Puppy Kuzulu Orta Irk Yavru Köpek Maması, ana hayvansal protein kaynağı olarak önemli miktarda adlandırılmış et kullandığı ve böylece markaya 5 yıldız kazandıran kuru bir köpek mamasıdır.

Hevesle tavsiye edilir.

Purina Dog Chow Puppy Kuzulu Orta Irk Yavru Köpek Maması Nasıl?

Purina Dog Chow Puppy Kuzulu Orta Irk Yavru Köpek Maması, sadece içeriğine göre ortalamanın üzerinde bir kuru ürüne benziyor.

Gösterge paneli, %28’lık bir kuru madde protein okuması, %14’lük bir yağ seviyesi ve yaklaşık %27’lik bir tahmini karbonhidrat gösteriyor.

Dog Chow, grup olarak ortalama %28 protein içeriğine ve %19 ortalama yağ seviyesine sahiptir.

Bununla birlikte, bu rakamlar genel ürün hattı için %33’lük bir karbonhidrat içeriği görülmektedir.

Ve yaklaşık %45’lik bir yağ-protein oranı.

Bu, Dog Chow ürün serisinin şunları içerdiği anlamına gelir…

Ortalamanın üzerinde protein. Ortalamanın üzerinde yağ. Ve tipik bir kuru köpek mamasına kıyasla ortalamanın altında karbonhidrat.

Purina Dog Chow Puppy Kuzulu Orta Irk Yavru Köpek Maması Derecelendirmemiz

Purina Dog Chow Puppy Kuzulu Orta Irk Yavru Köpek Maması, düşük tahıllı bir köpek maması olarak kayda değer miktarda içerdiği hayvansal protein kullanılmasına bağlı olarak 5 yıldız.

Şiddetle tavsiye edilir.

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Son Söz

KöpekBlog özel sektöre aittir. İncelemelerimizi hazırlarken özel bir değerlendirme karşılığında para, hediye, numune veya diğer teşvikleri kabul etmiyoruz.

Bununla birlikte, çevrimiçi perakendecilerden (Petzzshop.com) ve okuyucular web sitelerini bizim sitemizden tıkladığında, satıcılardan bir tavsiye ücreti alıyoruz. Bu, ücretsiz bloğumuzun işletme maliyetini karşılamaya yardımcı oluyor. Desteğiniz için teşekkürler.

[Toplam: 0   Ortalama: 0/5]

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here