Proline Premium Dana Etli Yetişkin Köpek Konservesi İncelemesi

0
685

Proline Premium Köpek Konservesi İnceleme

Değerlendirme

Proline Premium Dana Etli Yetişkin Köpek Konservesi

Yaş Köpek Konservesi

Besin İçeriği Analizi

7%
Protein
4%
Yağ
82%
Nem

İçindekiler: Et ve hayvansal türevler (%4 dana eti, %4 ciğer) Tahıllar Sebzeler (%4 bezelye) Mineraller Bitkisel yan ürünler Şeker

Tahmini Besin İçeriği
Yöntem Protein Yağ Nem
Garanti Analiz %5 %2
Kuru Madde Analizi %7 %4 %82
Temel Kalori Ağırlığı %39 %27 %34

 

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Proline Premium Dana Etli Yetişkin Köpek Konservesi İçerik İncelemesi

Diğer bileşen sığır etidir. Sığır eti “kesilen sığırlardan elde edilen temiz et” olarak tanımlanır ve iskelet kası veya dil, diyafram, kalp veya yemek borusunun kas dokularını içerir.

Sığır eti, bir köpeğin yaşamı sürdürmek için ihtiyaç duyduğu on temel amino asitten doğal olarak zengindir.

İkinci bileşen ciğerdir. Normalde ciğer kaliteli bir bileşen olarak kabul edilebilir. Ancak bu durumda ciğerin kaynağı belirlenemez. Bu nedenle, bu öğenin kalitesini yargılamak imkansızdır.

Tahıllar köpeklere enerji, protein, E vitamini ve linoleik asit de dahil olmak üzere önemli sindirilebilir besinler sağlar. Bir köpeğin genel sağlığı açısından işte bu besinler kritik önem taşır. Unutulmaması gereken en önemli şey, köpeğinize tam ve dengeli beslenme sağlayan bir mama seçmektir.

Bir diğer katkı maddesi olarak gösterebileceğimiz mineraller. Mineraller, topraktan gelen ve bitkiler tarafından doğal olarak emilen inorganik bileşiklerdir. Kimyasal proteinlere bağlıdır. Bu onların daha kolay emilmesini sağlar.

Sonuç olarak?

Proline Premium Dana Etli Yetişkin Köpek Konservesi, ana hayvansal protein kaynağı olarak önemli miktarda adlandırılmış et kullandığı ve böylece markaya 5 yıldız kazandıran yaş bir köpek konservesidir.

Hevesle tavsiye edilir.

Proline Premium Dana Etli Yetişkin Köpek Konservesi Nasıl?

Proline Premium Dana Etli Yetişkin Köpek Konservesi, sadece içeriğine göre ortalamanın üzerinde bir kuru ürüne benziyor.

Gösterge paneli, %7’lik bir kuru madde protein okuması, %4’lük bir yağ seviyesi ve yaklaşık %82’lik bir tahmini nem içerdiğini gösteriyor.

Proline, grup olarak ortalama %18 protein içeriğine ve %11 ortalama yağ seviyesine sahiptir.

Bununla birlikte, bu rakamlar genel ürün hattı için %65’lik bir nem içeriği görülmektedir.

Ve yaklaşık %40’lik bir yağ-protein oranı.

Bu, Proline ürün serisinin şunları içerdiği anlamına gelir…

Ortalamanın üzerinde protein. Ortalamanın üzerinde yağ. Ve tipik bir kuru köpek mamasına kıyasla ortalamanın altında karbonhidrat.

Proline Premium Dana Etli Yetişkin Köpek Konservesi Derecelendirmemiz

Proline Premium Dana Etli Yetişkin Köpek Konservesi, düşük tahıllı bir köpek maması olarak kayda değer miktarda içerdiği hayvansal protein kullanılmasına bağlı olarak 5 yıldız.

Şiddetle tavsiye edilir.

Satın Alma İpucu
Online yetkili satıcıdan alışveriş yapın %20 İndirim kazanın! Ayrıca kargo da ÜCRETSİZ!

Son Söz

KöpekBlog özel sektöre aittir. İncelemelerimizi hazırlarken özel bir değerlendirme karşılığında para, hediye, numune veya diğer teşvikleri kabul etmiyoruz.

Bununla birlikte, çevrimiçi perakendecilerden (Petzzshop.com) ve okuyucular web sitelerini bizim sitemizden tıkladığında, satıcılardan bir tavsiye ücreti alıyoruz. Bu, ücretsiz bloğumuzun işletme maliyetini karşılamaya yardımcı oluyor. Desteğiniz için teşekkürler.

[Toplam: 0   Ortalama: 0/5]

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here