Anti Bakteriyel ve Yapışmaya Karşı En İyi 5 Köpek Mama Kabı

0
905

Köpek maması kapları tüm şekillerde, boyutlarda ve malzemelerde bulunur, bu nedenle hangi köpek maması kabını seçeceğiniz büyük ölçüde bir tercih meselesidir.

Bununla birlikte, farklı köpek kaselerinin farklı faydalar sunduğunu göz önünde bulundurmalısınız.

Paslanmaz çelik köpek mama kapları dayanıklıdır ve temizlenmesi kolaydır, silikon mama kapları ise katlanabilir ve seyahat için mükemmeldir. Yükseltilmiş köpek maması kabı, büyük ve yaşlı köpekler için mükemmeldir, hızlı beslenmeyi engelleyen mama kapları ise hızlı yiyiciler için faydalıdır.

Aşağıdaki oluşturulmuş listedeki köpek maması kapları belirli bir sıraya göre sıralanmamıştır.

1) Lepus İkili Ahşap Köpek Maması Kabı

Lepus İkili Ahşap Mama Kabı

Lepus İkili Ahşap Köpek Maması Kabı
En 20 Cm
Boy 38 Cm
Yükseklik 8 Cm

 
Original ve suya dayanıklı ahşaptan oluşturulmuş şık tasaramıyla, temizliği ve yıkanabilirliği ön plana çıkarmak için çelik ve paslanmaz mama kapları kullanılmasıyla, köpeklerin çok eğilmeden mamalarını yemesini sağlayan yükseliğiyle Lepus İkili Ahşap Köpek Maması Kabı köpekseverler tarafından çokça tercih edilmektedir.

Antibakteriyel özelliği sayesinde zararlı bakteriler ve mikroplar kalıcı olarak yerleşemez ve parlak çelik yüzeye temas eden mama taneleri mama kabına yapışmaz.

Güncel Fiyatını Yetkili Satıcıdan Kontrol Et 

2) Flamingo Duke Kaymaz Seramik Köpek Maması Kabı

Flamingo Duke Seramik Kaydırmaz Mama Kabı

Flamingo Duke Kaymaz Seramik Köpek Maması Kabı
Çap 14 Cm
Hacim 420 Ml
Yükseklik 5,5 Cm

 
Doğal seramikten yapılmış mama kabı tasarımıyla mamaların yapışmadan kolayca temizlenmesine olanak sağlar.

Zeminle temas edilen dip kısmında mama kabının kaymaması için silikon bir tabanlık eklenmiştir. Bu tabanlıklık isteğe bağlı olarak çıkarılabilir.

Şık görünümüyle, evlerin dekorasyonuna uygunluğuyla Flamingo Duke Kaymaz Seramik Köpek Mama Kabı köpekseverler tarafından sıkça tercih edilir.

Antibakteriyel özelliği sayesinde zararlı bakteriler ve mikroplar kalıcı olarak yerleşemez ve pürüzsüz tırtıksız seramik yüzeye temas eden mama taneleri mama kabına yapışmaz.

Güncel Fiyatını Yetkili Satıcıdan Kontrol Et 

3) Ferplast Jolie Çelik Köpek Maması Kabı

Ferplast Jolie Çelik Köpek Mama Kabı

Ferplast Jolie Çelik Köpek Maması Kabı
Hacim 1,2 Litre
Boy Çeşitleri Küçük, orta ve büyük
Yükseklik 7,5 Cm

 
Ferplast Jolie, kuru veya ıslak mamaları tutmak için mükemmel bir paslanmaz çelik Orion kase ve seramik efektli parlak kaplamalı plastik bir kase tutucu içerir.

Hafif ancak dayanıklıdır ve parlak yüzeyi sayesinde temizlenmesi kolaydır. Tutucu, maksimum stabilite sağlayan ve evcil hayvanınız yerken kaymasını önleyen kaymaz lastik ayaklara sahiptir.

Ayrıca, hareket ettirirken güvenli bir tutuş sağlamak için yanlarda tutamaklarla donatılmıştır.

Antibakteriyel özelliği sayesinde zararlı bakteriler ve mikroplar kalıcı olarak yerleşemez ve parlak çelik yüzeye temas eden mama taneleri mama kabına yapışmaz.

Güncel Fiyatını Yetkili Satıcıdan Kontrol Et 

4) Ferplast Desco Wood Standlı Köpek Mama Kabı

Ferplast Desco Wood 07 Standlı Mama ve Su Kabı Seti

Ferplast Desco Wood 07 Standlı Köpek Mama Kabı
En 29 Cm
Hacim 5,6 Lt
Yükseklik 26,6 Cm

 
Ferplast Desco Wood, köpeklerin su ve mamasına aynı anda kolayca erişmesini sağlayan, suya ve çizilmeye dayanıklı ahşap bir iskele üzerine kurulmuş köpek mama kabı setidir.

Taşınmayı kolaylaştıran tasarımı, ev dekorasyonlarına da uyumludur. İskelet üzerindeki iki bölmeye özel orion paslanmaz çelikten yapılmış mama kapları leke tutmaz ve temizliği oldukça kolaylaştırmaktadır.

Temel gövdenin taban değen kısmında kaymaz silikon ayaklar mevcuttur. Maksimum stabilite için sert zeminlerde kullanılması önerilir.

Farklı boyları bulunan Ferplast Desco Wood, köpek ırklarının boyutlarına göre üretilmiştir.

Antibakteriyel özelliği sayesinde zararlı bakteriler ve mikroplar kalıcı olarak yerleşemez ve parlak çelik yüzeye temas eden mama taneleri mama kabına yapışmaz.

Güncel Fiyatını Yetkili Satıcıdan Kontrol Et 

5) Pawise Dog Flower Slow Feeder Yavaş Yeme Mama Kabı

Pawise Dog Flower Slow Feeder Yavaş Yeme Mama Kabı

Pawise Dog Flower Slow Feeder Yavaş Yeme Mama Kabı
Hacim 520 Ml
Çapı 20 Cm
Yükseklik 4 Cm

 
Pawise Dog Flower Slow Feeder, hızlı yeme alışkanlığı olan köpekler için özel olarak üretilmiştir. Girintili çıkıntılı iç hacmi mamaların çoklu alımını engeller ve köpeklerin sağlıklı mama yeme alışkanlığı kazanmasına destek olur.

Tabanında bulunan kauçuk sayesinde kaymaz ve devrilmez. Sağlığa zararlı BPA ve toksik madde içermeyen plastikten yapılmıştır. Pawise yavaş yeme mama kabı hem yaş mama hem de kuru mama ile kullanılabilir. Mama kabı bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Güncel Fiyatını Yetkili Satıcıdan Kontrol Et 

Plastik Köpek Maması Kapları Sağlıksız Mıdır?

Her ne kadar plastik mama kapları kanserojen maddelerden arındırılmış ve köpeklerin sağlığına uygun maddeler olsalarda zaman aşımıyla beraber madde salınımı yapabileceği göz önüne alınmalıdır. Temizliği yapılırken çok sıcak sulardan ve aşırı tahriş etmeyecek malzemelerin kullanılmasına özen göstermelidir.

En Sağlıklı Köpek Maması Kapları Hangisidir?

Birçok formda yapılmış mama kapları olmasına rağmen en sağlıklı mama kapları hijyen açısından ve daha dayanaklı olması bakımından çelik mama kaplarıdır. Eğer aldığınız mama kapları paslanıyorsa kesinlikle kullanmayı bırakmalısınız.

En Dayanıklı Köpek Maması Kapları Hangisidir?

Dayanıklılık bakımından kaliteli markaların sunduğu çelik ve seramik köpek maması kapları tercih edilebilir. Çok seyahat eden biriyseniz ve köpeğinizide yanınızda taşıyorsanız silikon köpek maması kapları yerine yinede çelik kapların tercih edilmesi gerekir.

Son Söz

KöpekBlog özel sektöre aittir. İncelemelerimizi hazırlarken özel bir değerlendirme karşılığında para, hediye, numune veya diğer teşvikleri kabul etmiyoruz.

Bununla birlikte, çevrimiçi perakendecilerden (Petzzshop.com) ve okuyucular web sitelerini bizim sitemizden tıkladığında, satıcılardan bir tavsiye ücreti alıyoruz. Bu, ücretsiz bloğumuzun işletme maliyetini karşılamaya yardımcı oluyor. Desteğiniz için teşekkürler.

[Toplam: 1   Ortalama: 5/5]

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here